Ringsted Bibliotek har åbnet for det selvbetjente bibliotek. Det betyder, at du nu igen kan benytte Åbent bibliotek mandag til torsdag, samt søndag fra kl. 8.00-22.00, og fredag og lørdag fra kl. 8.00-20.00.

I biblioteksrummet kan du benytte kvik-pc’erne, låne computere, samt scanne og printe. Børneområdet er åbent med adgang til de fleste legefaciliteter og wizefloor.

Mobibben og afhentningssted tilbage
Mobibben er åben med normal køreplan fra mandag den 29. juni. Mobibben er en mobil bibliotekscontainer, hvor du kan låne, bestille og aflevere materialer. Mobibben er en uge ad gangen i de fire landområder Bringstrup, Vetterslev, Ørslev og Nordrup. Mobibben starter i Bringstrup.

Afhentning af reserverede materialer i Jystrup Brugs kan nu igen ske.

Af hensyn til din og biblioteksmedarbejdernes sikkerhed, så er biblioteket åbent inden for rammerne af sundhedsmyndighedernes retningslinjer og anbefalinger. Derfor er det vigtigt, at du holder afstand og overholder henvisninger fra bibliotekspersonalet.

Pressefoto
Del på sociale medier