Er du imellem 6 år og 17 år, og har du lyst til at prøve at køre cykelløb, så har du muligheden onsdag d. 24. juni.

Team Cycling Ringsted arrangerer nemlig cykelløb for alle uanset om du har prøvet det før eller ej. Du kan køre på din egen cykel, også selvom det ikke er en racer, men du har også mulighed for at låne en racercykel af TCR. De har lånecykler i forskellige størrelser.

Det starter kl. 17.30 på Kærup Industrivej i Benløse, og der køres på en rundstrækning i industrikvarteret hvor der vil være kontrollanter ved alle sving. Derved bliver sikkerheden i top.

Flere af TCR’s dygtige ungdomsryttere startede cyklingen til et af TCR’s medaljeløb, og de har siden hen vundet mange medaljer. Denne dag er alle også sikret medalje, da der overrækkes en medalje og et diplom til alle der stiller op. Man behøves ikke at have ambitioner om at blive Danmarksmester for at stille op. Cykling er hårdt, men også sjovt og spændende uanset om man vinder eller ej.

Der er indskrivning fra kl. 17.30, og første start er kl. 18.00 for de yngste og derefter U13, U15 og U17. Husk din cykelhjelm…

Det er gratis at deltage.

Klubben overholder alle Covid-19 retningslinjer, så hvis de når forsamlingsloftet på 50 (inkl. forældre og ledere), vil de blive nødt til at stoppe for tilmeldingen. Erfaringerne fra tidligere år viser dog at 50 personer, passer godt i forhold til fremmøde, så kom frisk.

Pressefoto