De meget populære byvandringer, som Anette Månsson har stået i spidsen for i Ringsted bymidte, har grundet Corona-perioden ikke kunne blive til noget af hensyn til forsamlingsforbuddet.

Derfor har Oplev Ringsted & Ringsted Museum & Arkiv måtte tænke i nye baner for hvordan man kunne opleve byvandringerne.De meget populære byvandringer, som Anette Månsson har stået i spidsen for i Ringsted bymidte, har grundet Corona-perioden ikke kunne blive til noget af hensyn til forsamlingsforbuddet.

Derfor har Oplev Ringsted & Ringsted Museum & Arkiv måtte tænke i nye baner for hvordan man kunne opleve byvandringerne. Og derfor har man i den sidste uges tid på Oplev Ringsteds Facebookside kunne se 2-3 minutters videoer af den vigtigste historie om Ringsted – heriblandt:

”Ringsted har lige så meget historie som kongernes Jelling”
”Valdemar den Store & Tingstenene”
”Klosteret ved Sct. Bendts Kirke”
”Ringsted Toldbod”
”Ringsted som handelsby”

Se dem her:

Del på sociale medier