To medlemmer i Ringsted Sct. Bendts Rotary Klub har modtaget én af organisationens højeste udmærkelser den såkaldte Paul Harris Fellow, der er opkaldt efter stifteren af Rotary og gives til medlemmer, som har ydet en ekstraordinær indsats gennem årene.

To medlemmer, optiker Karsten Svan og kommunikationsrådgiver Christian Pedersen, fik torsdag den 25. juni overakt deres Paul Harris Fellow (PHF) af den afgående præsident Henning Jensen på det sidste møde i klubåret 2019-20.

Ringsted Sct. Bendts Rotary Klub er del en verdensomspændende organisation, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau. Klubben har 48 medlemmer.

 

Fra venstre afgående præsident Henning Jensen sammen med de to modtagere af en Paul Harris Fellow: Karsten Svan og Christian Pedersen. Det er den nytiltrådte præsident Jan Vestergaard yderst til højre. Pressefoto.
Del på sociale medier