Torsdag den 25. juni fik Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub ny præsident. Det skete da klubbens præsident fra Rotary-året 2019-2020, Henning Jensen, på et møde overdrog hvervet – og præsidentkæden – til klubbens nye præsident for 2020-2021, Jan Vestergaard, Ringsted.

Den nye Rotary-bestyrelse for 2020-21 består af præsident Jan Vestergaard og præsident-elect Jørn West, mens Henning Jensen indtræder på posten som past-præsident. Øvrige medlemmer i den nye bestyrelse er sekretær Bo Christiansen, kasserer Preben Pedersen, ugebladsredaktør Arne Hjortshøj og klubmester Niels Elmhoff.

Rotary er et lokalt og internationalt netværk for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence.

Rotaryklubber er for folk i ledelsesmæssige funktioner i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre ledere at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer. Den lokale Rotary-klub er således del af en verdensomspændende organisation, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau.

Ringsted Sct. Bendts Rotary Klub har 48 medlemmer.

Ringsted Sct. Bendts Rotaryklub er er del af en verdensomspændende organisation. Pressefoto.

 

Ringsted Sct. Bendts Rotary Klubs nye præsident Jan Vestergaard (tv) har overtaget præsidentkæden fra sin forgænger, Henning Jensen. Pressefoto.
Del på sociale medier