Tofft Gardiner har mere end 40 års erfaring med boligtekstiler, og leverer både til erhverv, private og institutioner. Indehaver Kurt Tofft har arbejdet med tekstiler, siden han kom i lære i 1963. I 1976 åbnede han sin egen virksomhed i Ringsted. Butikken har gennem tiden haft forskellige fysiske adresser, men har siden 1990 ligget i Sct. Hansgade. Herfra betjenes kunder på hele Sjælland ved hjælp af gardinbussen.

Forretningens primære arbejdsfelt befinder sig inden for gardiner og solafskærmning, men butikken er også leverandører af madrasser, sengetøj, duge, håndklæder, viskestykker og meget mere. Udvalget er enormt, og søger du noget specielt, kan butikken skaffe alle europæiske fabrikanter af boligtekstiler. Kvalitet og design er butikkens kerneværdier, og du vil altid kunne finde de nyeste tendenser, samt de klassiske linjer repræsenteret. Ambitionen er, at du skal kunne finde det, der matcher din stil.

Rullende service.
Gardinbussen er et gratis og uforpligtende tilbud til dig, der har brug for hjælp til at finde den rette vinduesudsmykning. Det kan nemlig være svært at vælge de helt rigtige former, designs og farver nede i butikken, langt væk fra det rum hvori de skal placeres.

Med gardinbussen fragtes et udvalg af butikken hjem til dig, sådan så du har muligheden for at se, hvordan de forskellige muligheder helt præcist tager sig ud i rammerne af dit hjem. Med gardinbussen kører en professionel rådgiver, som kan tage mål og vejlede. Finder I sammen frem til en løsning, får du et tilbud på stedet. Det er nemt og ligetil.

Du kan læse mere om butikken på Dit Ringsted’s partnerside her. Du kan også følge butikkens Facebook lige her og få nyhederne først.

Få besøg af Tofft Gardinbus. Foto: Tofft Gardiner.