Brug sommeren til at dyste mod dine venner i Lasergame og hent Sommerbogshæftet på biblioteket, så du kan læse og anmelde bøger i din sommerferie. På den måde kan du få en gratis bog og deltage i konkurrencen om gavekort til Lydolphs isbar. Tilmelding fra mandag den 15. juni.

Lasergame og sommerlæsning
Sommeren er over os og Ringsted Bibliotek inviterer børn i Ringsted til sommersjov med lasergame ude i fri luft i Anlægget, samt Sommerbogen, hvor du kan læse og anmelde bøger i din sommerferie.

Lasergame i Anlægget
Tag dine venner med til en forrygende formiddag i Anlægget, hvor I skal dyste mod hinanden i Lasergame. I bliver delt op i hold, og så går kampen i gang. Hvem vinder? Hvem taber? Lasergame er helt ufarligt og gør ikke spor ondt. Og så er det en sjov måde at være sammen med sine venner på.

Lasergame afholdes tirsdag den 30. juni kl. 9.00-13.00 i Anlægget, Tværallé 1-3. Tilmelding fra mandag den 15. juni via ringstedbib.dk. Det koster ikke noget at deltage. Lasergame er for børn fra 6 år.

Læs de fedeste bøger i sommerferien
For at være med til årets sommerbog på Ringsted Bibliotek skal du hente et ”Sommerbogshæfte” hos bibliotekaren. Herefter låner og læser du 3 bøger efter eget valg. Du skal skrive en lille anmeldelse af de bøger du har læst, og give dem en glad smiley hvis du kan lide dem. Når du har læst og anmeldt bøgerne afleverer du anmeldelserne på biblioteket og får en bogpræmie. Derudover er du med i lodtrækningen om to gavekort til Lydolphs isbar.

Sommerbogen er for alle skolebørn fra 6 år og det koster ikke noget at deltage.

Sommerbogshæfterne udleveres fra mandag den 15. juni, men kan først afleveres fra uge 28. Sidste frist for aflevering, er onsdag den 26. august. Vinderen af konkurrencen trækkes 27. august.

Hvis du mangler inspiration til, hvilke bøger du vil læse i din sommerferie, kan du fra mandag i uge 26 hente gode inspirationshæfter med forslag til gode bøger lige til dig.

Bemærk, at alle andre af biblioteks arrangementer til sommersjov er aflyst.

Pressefoto