I maj lancerede Added Value Communication en halv times gratis kommunikationsrådgivning.

“Det gav positiv respons, så selv om der har været få opgaver i foråret og den tidlige sommer, tyder meget på, at der kommer godt gang i forretningen efter sommerferien,” siger Christian Pedersen, der glæder sig over at PR virker!

“Heldigvis ser det ud til, at vi er på vej ud af coronaens svøbe, og her gælder tilbuddet om en halv time gratis rådgivning fortsat,” tilføjer Christian Pedersen, der bl.a. har fået forsommeren til at gå med at være censor på forskellige kommunikationsuddannelser. Flere af de studerendes opgaver handlede meget aktuelt om krisekommunikation.

Hvis du har brug for en halv times gratis sparring i en krisetid, er du meget velkommen til at ringe  61 33 69 65.

Pressefoto
Del på sociale medier