Ringsted plakaten er først i salg fra torsdag kl. 12.00, først i SuperBrugsen Ringsted

Grundet forsinkelse på leveringen af plakaten vil man først kunne hente sin forudbestilte plakat i Superbrugsen fra torsdag kl. 12.00 af. Hvis man ikke har forudbestilt sin plakat, kan man også købe den fysisk fra torsdag kl. 12.00 af i SuperBrugsen.

Stor interesse for plakaten
Allerede nu har Oplev Ringsted oplevet en stigende interesse fra borgere og virksomheder, der ønsker plakaten samt at støtte flere gratis kulturaktiviteter på Torvet.

Der forventes at blive rift om plakaterne som der er et begrænset oplag på, når det fysiske salg starter på torsdag kl. 12.00.

Overskuddet går til gratis kulturaktiviteter på Torvet
Grundet Covid-19 og de nuværende retningslinjer kan man i Ringsted kommune ikke afholde større arrangementer i midtbyen som tidligere år. Oplev Ringsted & handelslivet har et stærkt ønske om fastholde kulturaktiviteter og byliv i Ringsted bymidte, som sikrer en stærk lokal forankring i foreningsliv, kulturliv og handelsliv.

Derfor har Oplev Ringsted lavet et afspærret område ud fra de nuværende retningslinjer for udendørs kulturaktiviteter på plænen foran Sct. Bendts Kirke. Siden 1. juli har der været SommerRock, SommerJazz & SommerSjov og i hele august måned vil der komme flere spændende arrangementer til – Det er vores håb at så mange som muligt vil bakke op om at købe den flotte Oplev Ringsted plakat, så der kan komme endnu flere gratis kulturaktiviteter.

Plakaten fremviser Ringsteds fantastiske natur, handel og oplevelses muligheder
Ringsted er fuld af oplevelses garanti hvor der er noget for enhver smag – plakaten fremviser de flotte naturoplevelser i Ringsted, hvor særligt Oplevelsesstien og Haraldsted sø er de store attraktioner, men også nogle unikke overnatningsmuligheder er der i Ringsted med Sørup Herregaard & Skjoldenæsholm Herregaard eller Skovly Camping.
Ringsted er en stor handelsby hvor det er let at blive fristet med tilbud i Ringsted Outlet, RingStedet og midtbyens butikker.

Ringsted er en by fyldt med historie, fantastiske bygninger og oplevelser. I plakaten vil man også kunne se nogle af de mest betydningsfulde bygninger i Ringsted med Vandtårnet, Ringsted Vindmølle, Børsen, Tingstenene og ikke mindst Statuen af Valdemar Den Store og Danmarks første teglstenskirke Sct. Bendts kirke. Derudover er blevet plads til det flotte nye torv med bassinerne, hvor der er under dette års ”Summer Days i Ringsted” har været hygge og glade mennesker i strandmiljøet.

Del på sociale medier