For børn i Ringsted venter en helt særlig sommer med hidtil uanede muligheder for sammen med vennerne at fordybe sig i en verden af inspirerende bøger. Ringsted Bibliotek har åbnet for fri adgang til eReolen Go og inviterer kommunens børn og unge til at bestige et bjerg af bøger.

På Ringsted Bibliotek kan du deltage i sommeraktiviteten ”Læs til du segner” fra torsdag den 9. juli.

Spritnye bøger til sommerlæsere
Du kommer ikke til at løbe tør for læsestof denne sommer. Det har Ringsted Bibliotek sørget for med særlige midler til danske børn og unges sommerferieaktiviteter. Med omdrejningspunkt i udstillingen ”Læs til du segner”, der er åben hele sommeren i børnebiblioteket bliver der lukket op for en verden af gode læseoplevelser. Bjerge af spændende og inspirerende helt spritnye bøger, som du ikke skal vente på, men med det samme kan tage med hjem og læse alene eller sammen med dine venner og familie.

På biblioteket kan du besøge bibliotekets særudstilling, som indeholder de fedeste topaktuelle hobbyfagbøger, ungdomsbøger over højtlæsning til børnebøger af enhver slags for børn i alderen 6-17 år. Du kan i hele den betjente åbningstid få hjælp fra personale til at kaste dig ud i sommerlæsningen – lige til du segner.

Fri adgang til eReolen Go
Er du mere til at læse digitale bøger, så åbner biblioteket for fri adgang til eReolen Go hele sommeren. Med dit unilogin kan du på eReolen Go læse løs til du segner på din mobiltelefon eller tablet uden at skulle tænke på, at der er grænser for hvor mange bøger, du kan hente.

Mangler du gode tips, råd eller inspiration til din sommerlæsning, så kan du hele sommeren hos bibliotekaren få en helt særlig skræddersyet vejledning i hvad du skal læse. På den måde går du en sommer i møde med læseoplevelser du aldrig glemmer.