Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/06/26 til 2020/07/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, spirituskørsel – Ålbækvej, Jystrup, Ringsted

Kl. 15.21 kom en 43-årig mand fra St. Merløse kørende på lille knallert, der var ulovligt ombygget. Han kørte vestgående af Ålbækvej uden styrthjelm, da han påkørte en kantsten formentlig i spirituspåvirket tilstand og pådrog sig en alvorlig hovedskade. Manden blev fløjet til Rigshospitalet i helikopter, men meldes dog uden for livsfare. En bilinspektør blev tilkaldt for at undersøge uheldsstedet, da der var tale om alvorlig personskade ved uheldet, og Ålbækvej var spærret i begge retninger, mens undersøgelserne stod på. Der blev åbnet for trafik igen kl. 17.10. Den 43-årige mand vil høre nærmere om knallerten, spirituskørsel og den manglende styrthjelm, når han er i bedring, og når sagerne skal afgøres.

Butikstyve anholdt – Kloster Parks Alle, Ringsted

Kl. 16.52 anmeldte en butiksvagt fra Ringsted Outlet, at han havde tilbageholdt tre personer, som havde stjålet fra flere butikker i centret. Vagten havde bemærket, at de tre havde haft en mistænkelig adfærd i Sketchersbutikken og var fulgt efter dem ud til parkeringspladsen. Her havde kvinderne smidt nogle stjålne ting fra sig i et buskads. Vagten tog kontakt til de tre, som fulgte med tilbage til butikken.

Politiet kørte til stedet og traf to kvinder, en 23-årig og en 46-årig og en 26-årige mand, fra Serbien, med adresse i Slagelse. Politiet ransagede de anholdtes bil, hvor der blev fundet yderligere tyvekoster De havde i forening stjålet sko til 385 kr fra Sketchers butikken, tøj og sko til en værdi af 700 kr fra Kappa butikken og undertøj fra Trimuph butikken. De blev sigtet for butikstyveri og afhørt til sagen, hvor det frem, at de skulle til fødselsdag og ville bruge de stjålne ting som gave. Alle koster blev leveret tilbage til butikken, der derfor ikke havde et erstatningskrav. Efter endt afhøring blev de tre løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Indbrud i lager – Bøgedevej, Slimminge, Ringsted – Køge kommune

Kl. 01.59 fik politiet en alarm om et indbrud i et lager, hvor der blev stjålet kabelskrot, og flere patruljer kørte til området, heriblandt en hundepatrulje, der skulle lede efter spor fra gerningsmanden. En 45-årig mand fra Borup blev fundet i området og kunne mistænkes for at stå bag indbruddet. Han blev sigtet for indbruddet og afhørt til sagen, hvorefter han blev løsladt. Han vil senere høre mere om sagen.

Vig og Nykøbing Sj. – Odsherred
Køge
Benløse – Ringsted
Himmelev – Roskilde
Holbæk

Politiet har i det forgangne døgn fået mange anmeldelser om musik til ulempe. Patruljer har flere gange rykket ud, hvor de har truffet unge mennesker, som festede både på offentlige steder og ved private arrangementer.
I den anledning vil politiet opfordre de unge til at være opmærksomme på de gener, der kan forekomme ved at samles i det offentlige rum og spille høj musik. En soundbox eller andre musikanlæg kan være til stor gene for naboer og borgere i området, hvorfor politiet opfordrer til, at sammenkomster skal forløbe med et støjniveau, der tager hensyn til de omkringværende.
Desuden opfordrer politiet til, at forældre til unge mennesker med adgang til en soundbox, eller som i øvrigt er opmærksomme på de unge menneskers sammenkomster med musik, taler med de unge om, at fester mv. skal forløbe på en måde, der ikke er til væsentlig gene for de omkringværende.

To mænd anholdt for trusler – Roskildevej, Ringsted

Kl. 01.21 fik politiet et alarm 112 opkald fra en 20-årig mand og en 23-årig kvinde fra Ringsted, som var blevet truet med et slagredskab af nogle bekendte ved en tankstation i Benløse. De to var herefter kørt fra stedet, men følte sig forfulgt af de bekendte i bil. Politiet fik oplysninger om, hvor anmelderne befandt sig og kørte til stedet. Patruljerne traf begge biler i Haslev, som ligger Sydsjællands Politikreds, hvor det lykkedes de mistænktes bil at køre fra stedet. De to forurettede var ikke kommet noget til, og de blev afhørt til sagen.

Det lykkedes kort efter politiet at anholde to mænd, som var kørt galt i deres bil væk fra stedet øst for Haslev. En hundepatrulje gik spor efter mændene, som var stukket af fra den forulykkede bil. En 25-årig mand fra Ringsted og en 29-årig mand fra Køge blev anholdt og sigtet for trusler. Politiet ransagede bilen, hvor der blev fundet en legetøjsøkse, som politiet beslaglagde, da det kunne være det redskab, som blev anvendt ved truslerne. De to mænd blev taget med til stationen til afhøring og sagen blev efterfølgende vurderet juridisk. Da der ikke var grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør, blev de begge løsladt, men er fortsat sigtet i sagen. Motivet til truslerne er en intern konflikt imellem de implicerede parter.

Knallert kørte ind i bil – Vestervej/Sjællandsgade, Ringsted

kl. 12.42 skete et sammenstød i lyskrydset Vestervej/Sjællandsgade, hvor en knallert kørte fra Sjællandsgade ind i krydset, hvor den svingede til venstre at Vestervej, hvor den stødte sammen med en personbil, som skulle lige ud i krydset. Knallertføreren, en 17-årig mand fra Ringsted, overså personbilen og kørte ind fronten, så han blev slynget af knallerten. Den 17-årige blev hentet i ambulance, da han havde smerter i sit knæ efter styrtet. Han blev kørt til undersøgelse på sygehuset, men slap fra uheldet uden alvorlige skader. Føreren af bilen, en 52-årig kvinde fra Ringsted, kom ikke til skade i forbindelse med uheldet. Politiet optog rapport i sagen, da der var mistanke om, at knallertføreren havde overtrådt sin vigepligt.

Indbrudstyv overrasket – Amtstue Alle, Ringsted

Kl. 09.32 anmeldte en 50-årig kvinde fra Ringsted, at hun ca. 30-45 minutter tidligere havde overrasket en fremmed person inde i huset. Hun troede indledningsvist, at det var ægtefællen, men manden flygtede skyndsomt ud ad hoveddøren og derefter i retning mod Dr. Margrethesvej. Manden blev beskrevet som: A: Mand, Dansk af udseende, 20-30 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Iført: Grå jogging trøje, som politiet ledte forgæves efter i området. En efterfølgende undersøgelse af kvindens bolig viste, at indbrudstyven havde skaffet sig adgang ved at bryde et vindue til kælderen op. Tyven nåede ikke at stjæle noget under indbruddet.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket indbrudstyven i området eller på flugtruten. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i Perioden

Bøgevej, Slimminge, Ringsted
Tvindelstrupvej, Tvindelstrup, Ringsted
Søgade, Ringsted
Amtstue Alle, Ringsted
Vestervej, Ringsted