Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/07/20 til 2020/07/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold – Ditlevshøj, Høm, Ringsted

Kl. 22.14 foretog politiet anholdelse af en 57-årig kvinde fra Ringsted, som blev sigtet for vold mod en 27-årig kvinde fra Vallensbæk tidligere på eftermiddagen efter en fysisk kontrovers mellem parterne på Ditlevshøj. Her trak den 27-årige og en anden kvinde to heste med ryttere på ad vejen, da en bil passerede dem med højere hastighed end skønnet forsvarligt af de to hestetrækkende kvinder. Lidt længere fremme ad vejen så de så en kvinde stå afventede midt på vejen og udstyret med en saks. Der opstod nu håndgemæng mellem kvinden og den 27-årige, der herunder blev ramt i hovedet af et slag og fik en rift på den ene hånd af saksen. Kvinden, som de to hestetrækkere havde genkendt som fører af den passerende bil, forsøgte nu at klippe noget af den ene hests hale, inden hun herefter forsvandt ind i et nærliggende hus. Politiet fandt frem til kvinden, der blev sigtet for vold og afhørt til sagen, inden hun blev løsladt. Den sigtede kvinde havde en modsatrettet opfattelse af hændelsesforløbet, som politiet nu forsøger at få klarlagt i detaljer, inden anklagemyndigheden senere skal tage stilling til, hvordan sagen skal afgøres.

Vold mod DSB-ansat – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 21.13 anmeldte en 24-årig mandlig DSB-ansat sig udsat for vold på Ringsted station. Han var iført uniform og på vej til job, da han forsøgte at vejlede en mand i forbindelse med køb af en billet. I den forbindelse blev den fremmede mand så sur på den DSB-ansatte, at manden rev ham i tøjet og herunder rev slipset af ham. Herefter gik den fremmede mand ind i stationens ventesal, hvor han råbte højt. Den DSB-ansatte var ikke kommet til skade og tog et tog på job kort efter. Politiet leder nu efter den sure mand, der blev beskrevet som: mand, ikke etnisk dansk af udseende og ca. 185 cm høj, som søges identificeret med henblik på afhøring til sagen.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har gjort iagttagelser i forbindelse med overfaldet på den DSB-ansatte på togstationen i Ringsted. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel uden førerret – Balstrupvej, Balstrup, Ringsted

Kl. 19.45 anholdt og sigtede politiet en 31-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi hans førerret i forvejen i 2012 var inddraget af politiet. Han var nemlig ikke mødt op til en kontrollerende køreprøve, hvorfor førerretten dengang blev inddraget. Den 31-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld – Fredsgårdsvej / Tvindelstrupvej, Ringsted

Kl. 12.27 var der sket et færdselsuheld mellem en bilist og en cyklist i krydset. Det viste sig, at en 58-årig kvinde fra Ringsted var kørt ad Fredsgårdsvej mod nordøst i en personbil. I krydset ved Tvindelstrupvej orienterede hun sig og kørte frem over vigelinjen for at svinge til venstre ad Tvindelstrupvej mod vest. Herunder blev bilisten påkørt på venstre forskærm af en 48-årig mand fra Ringsted, der på cykel kørte ad Tvindelstrupvej mod øst. Han væltede ved påkørslen og blev i den tilkaldte ambulance bragt til skadestuen til kontrol, men var sluppet med diverse knubs. Bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Færdselsuheld – Søgade / Jyllandsgade, Ringsted

Kl. 13.46 var to biler stødt sammen i krydset, så politiet rykkede ud for at undersøge omstændighederne nærmere. En 22-årig mand fra Kgs. Lyngby var i en personbil kørt ad Søgade mod nord og frem over vigelinjen i krydset ved Jyllandsgade. I forbindelse med fremkørslen påkørte han venstre forskærm på en anden personbil ført af en 23-årig kvinde fra Ringsted. To civile ambulancereddere, der tilfældigt var til stede, tilså et barn i den ene bil for eventuelle skader efter sikkerhedsselen. Både barnet og de to førere var alle sluppet uskadte fra sammenstødet, som den 22-årige kan forvente at høre nærmere om fra politiets side.

Ulovlig knallert afsløret – Ringstedvej, Lellinge, Køge

Kl. 11.59 filmede færdselspolitiets video-patruljebil en knallert, som kørte hurtigere end tilladt, idet en ung mand kørte mindst 55 km/t på en lille 30-knallert. Føreren var en 15-årig dreng fra Strøby, som også havde foretaget konstruktive ændringer af gearkassen, så knallerten havde seks gear i stedet for de godkendte tre gear. Ud over en bøde kan den 15-årige, der blev sigtet for overtrædelserne, også forvente en påstand om betinget frakendelse af knallertkørekortet.

Færdselsuheld – Østre Ringvej, Ringsted

Kl. 15.41 var der sket et færdselsuheld på Østre Ringvej, efter at to biler var stødt sammen, og den ene var væltet om på siden. Ambulancepersonale og politiet rykkede ud til uheldsstedet, hvor en personbil lå på siden og spærrede for trafikken i begge retninger. Føreren af den væltede bil var en 63-årig mand fra Næstved, som blev bragt til skadestuen i Slagelse til kontrol. Han var dog sluppet uden behandlingskrævende skader, og modparten – en 53-årig kvinde fra Næstved – var også sluppet uskadt fra uheldet. Begge parter kørte i personbilen ad Østre Ringvej mod vest, da kvinden bremsede kraftigt op og blinkede ind til siden. Den 63-årige nåede at bremse helt ned og forsøgte at undvige venstre om, men ramte bagenden af kvindens bil og væltede herefter. Kl. ca. 16.30 var de implicerede biler flyttet midlertidigt væk fra kørebanen, så trafikken igen kunne passere uheldsstedet. Efter registrering af parterne og omstændighederne ved uheldet forlod politiet også uheldsstedet.

Spirituskørsel – Nordre Ringvej, Ringsted

Kl. 17.55 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 49-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil ad Nordre Ringvej ved Kaserne Parkvej. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Hensynsløs kørsel – Roskildevej, Benløse, Ringsted

Kl. 19.11 anmeldte en lokal bilist, at han havde bemærket en anden bilist køre meget hurtigt ad Roskildevej i Benløse, hvor den hurtige bilist også havde overhalet andre trafikanter, selv om overhaling var forbudt. Et par patruljer fra færdselspolitiet, som var i Ringsted i forvejen, ledte efter den hurtige bilist, men fandt ikke bilen, så føreren kunne drages til ansvar for den tilsyneladende hensynsløse kørsel.

Uorden – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 01.16 fik politiet en henvendelse fra en lokomotivfører, som havde set to unge mænd i slagsmål på Ringsted station, hvorefter de var løbet over sporene til en anden perron. En patrulje kørte til stationsområdet, hvor patruljen fik kontakt til en 14-årig og en 24-årig mand begge fra Ringsted. De var dog faldet til ro og erkendte at have småskubbet lidt til hinanden. Ingen af dem havde lidt overlast, så politiet bortviste dem begge fra stationsområdet, uden at nogen af dem blev sigtet for noget.

Blufærdighedskrænkelse – Tværalle, Ringsted

Kl. 23.30 anmeldte en 23-årig kvinde fra Ringsted, at hun kl. ca. 23.15 var blevet befølt af en fremmed mand, da hun var på vej ad Tværalle. Ud for Ringsted Hallen mødte hun tilfældigt en fremmed mand, som gik i modsat retning som hende og også skifte side på vejen, da den 23-årige skiftede fra det ene fortov til det andet for at undgå ham. Da de mødtes, spurgte han indledningsvist om vej til togstationen, hvorefter han uvarslet begyndte at beføle den 23-årige, som løb fra stedet for at slippe væk. Manden blev af anmelderen beskrevet som: 25-35 år, dansk af udseende, ikke så høj, men “bred” af bygning, lidt skæg, brunt kort hår og iført løse sorte bukser. Trods eftersøgning i området og andre steder i Ringsted by fandt politiet ikke frem til den mistænkte mand.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Varetægtsfængsling – Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

En 33-årig mand fra Rumænien blev tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde som sigtet for omfattende butikstyverier til et sekscifret beløb fra en tøjbutik i outletcentret i Ringsted. Han var mistænkt for at have udført tyverierne sammen med andre personer, som p.t. hverken er sigtet eller anholdt i sagen. Den sigtede blev anholdt mandag eftermiddag, da butikspersonalet genkendte den 33-årige og en anden mand i outletcentret. En tilkaldt vagt løb efter de to flygtende mænd, indtil vagten fik tilbageholdt den 33-årige, der blev overdraget til politiet. Den 33-årige blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 13. august 2020 i et retsmøde, der blev afholdt for lukkede døre. Politiet kan således ikke oplyse yderligere om sagen.

Røglugt fra opgang – Benløseparken, Benløse, Ringsted

Kl. 13.30 rykkede brandvæsnet og politiet ud til en beboelsesejendom, hvori der var en kraftig lugt af røg i en af opgangene. Lugten stammede fra en lejlighed hos en 77-årig mand, der trods den kraftige røglugt var uskadt. Årsagen til lugten var en elkedel, der var kogt tør for vand og derfor havde forårsaget den ubehagelige lugt. Politiet vurderede, at den 77-årige havde optrådt uden for fornødne forsigtighed i forbindelse med brugen af elkedlen, så han blev sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen. I samarbejde med kommunen blev den 77-årige genhuset, indtil hans bopæl var blevet renset for den ubehagelige lugt. Han vil i nærmeste fremtid høre nærmere fra politiet med en afgørelse på sagen.

Grundlovsforhør – Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 14.49 fik politiet en henvendelse fra vagtpersonalet i outletcentret om, at en udenlandsk mand nu var tilbageholdt som mistænkt for tyveri af tøj fra en af centrets tøjbutikker. Politiet kørte til centret og fik kontakt til en 33-årig mand fra Rumænien, som straks blev anholdt som mistænkt for tyveri af tøj for måske et sekscifret beløb gennem de seneste uger fra samme tøjbutik. Personalet i tøjbutikken havde via overvågning begrundet deres mistanke mod manden, der tilsyneladende brugte særligt indrettede poser, så alarmer på tøjet ikke bliver aktiveret, når en butik forlades uden at betale for varerne. En vagt blev tilkaldt, da butikspersonalet genkendte den nu tilbageholdte sammen med en anden mand uden for butikken. Da mændene opdagede vagten, stak de af til fods via en tunnel under Nordre Ringvej til området ved Nørregade, hvor manden blev tilbageholdt. Den anden mand, der blev beskrevet som mand, 25-30 år, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, sort hår, iført sorte bukser, forsvandt i området ved Nørregade. Med baggrund i oplysninger i sagen blev den anholdte rumæner afhørt til sagen og er fortsat i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden vil fremstille ham i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Den anholdte havde i 2018 også flere uafgjorte sager om tyverier i Københavns-området, ligesom han også var efterlyst af politiet i tre europæiske lande. Grundlovsforhøret afholdes kl. 13.00 i Retten i Roskilde.

Spirituskørsel – Benløse Skel, Benløse, Ringsted

Kl. 01.20 kørte en patrulje ind ad Benløse Skel i anledning af en anmeldelse om musik til ulempe på vejen. På Benløse Skel fik patruljen øje på en mørklagt og el-drevet golfvogn, der blev ført i modsat retning ad vejen. Føreren var en 18-årig mand fra Ringsted, som var påvirket af spiritus. På golfvognen var der to unge mænd fra Ringsted som passagerer. Føreren blev sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Den 18-årige hører nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.
Musikken til ulempe for de omkringboende var stoppet, da patruljen forlod vejen med den anholdte, men politiet måtte dog senere på natten forbi stedet efter en ny anmeldelse om høj musik, hvilket afstedkom et påbud om at stoppe musikken. Det påbud blev efterkommet af festens deltagere.

Hensynsløs kørsel – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 14.24 fik politiet en henvendelse fra en bilist om, at fører af en personbil med tilkoblet trailer både kørte meget hurtigt ad Vestmotorvejen mod vest mellem Borup og Ringsted og også tilsyneladende sad med den ene fod ud ad vinduet under kørslen. En patrulje fik ved Ringsted standset bilisten, som viste sig at være en 19-årig mand fra Helsinge. Han blev med baggrund i anmelderens observationer sigtet for uforsvarlig kørsel i bilen, hvilket den 19-årige ikke mente, at der var tale om. Han var ikke årsag til farlige situationer for andre, men vil dog alligevel høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

To knallerttyve skabte uro – Søndre Parkvej, Ringsted

Kl. 20.42 standsede en patrulje to mænd, der kørte på to knallerter. Mændene var 21 og 22 år fra Ringsted og kørte på hver sin stjålne knallert på Søndre Parkvej. Begge blev sigtet for uberettiget brug af de stjålne knallerter. I ventetiden på transport af knallerterne forsøgte den 22-årige at pifte patruljebilens dæk, ligesom han forsøgte at ødelægge nummerpladerne på politibilen ved at bøje/brække dem af. Det medførte en anholdelse af den 22-årige, hvorefter den 21-årige også begyndte lave uro i området, så flere patruljer måtte tilkaldes til at tage sig af ham for at få skabt ro i området igen. Det skete ved en frihedsberøvelse af den 21-årige, der blev bragt til politistationen i Roskilde, indtil han var faldet til ro. Den 22-årige blev i forbindelse med sin anholdelse anbragt i patruljebilen, men fik med hjælp af en medbragt nøgle frigjort sig af håndjernene, så han flygtede fra stedet. Han havde dog politiet i hælene og blev kort efter atter frihedsberøvet, så han også kunne blive transporteret til politistationen i Roskilde til afhøring til nu også en sag om overtrædelse af straffelovens bestemmelser om både hærværk og om at flygte fra politiet som anholdt. Begge anholdte blev løsladt i løbet af de sene aftentimer og først på natten efter afhøring til sagerne, som begge kan forvente at høre nærmere om, når de skal afgøres.

Indbrud i Perioden

Hyldegårdsvej, Ringsted
Farendløsevej, Farendløse, Ringsted
Sorøvej, Sigersted, Ringsted
Næstvedvej, Ringsted

Del på sociale medier