De første tre shows er blevet afholdt på plænen i et afspærret område som overholder de nuværende retningslinjer for kulturaktiviteter. Hele sommeren igennem vil man kunne opleve fantastiske kulturaktiviteter på plænen foran Sct. Bendts kirke.

Den kommende uge kan man opleve:

SommerSjov onsdag kl. 11.00 med Stine Michel og EventyrOrkesteret (kræver ikke billet for adgang) Arrangeret af Ringsted kommune

SommerRock onsdag kl. 19.00 med 5 Eiffel & Yes2Day (Kræver billet for adgang) Arrangeret af Club Hot Circle

SommerJazz lørdag kl. 11.00 med Kingo Swing Band med Pernille Schrøder (kræver ikke billet for adgang) Arrangeret af Ringsted Jazzklub

Fredag skulle der have være Stjerne for en aften – arrangeret af Ringsted Musik- & Kulturskole, men grundet manglende tilmeldinger er dette desværre aflyst.

Summer Days strandmiljø er klar onsdag
På Torvet i Ringsted kan man sommeren igennem mærke noget af sydens stemning i disse corona tider, når Torvet er omdannet til et strandmiljø, hvor børnene kan soppe i bassinerne og lege i 60-80 tons sand som vil blive placeret oppe på Torvet. De voksne kan nyde den gode stemning med parasoller og hyggestole, mens man om aftenen vil kunne opleve lyskæderne i træerne rundt om Torvet glimte.

Hele strandmiljøet vil være klar onsdag aften inden SommerRocken spiller med 5 Eiffel & Yes2Day

Pressefoto