Ringsted Bibliotek er klar med et nyt arrangementsprogram for efteråret. Med temaet ”teknologi” bliver der sat fokus på kunstig intelligens, robotter, digitale fællesskaber. Derudover kan du komme til koncert med Kirsten Siggaard og Barbara Moleko. Hent det trykte program på biblioteket eller læs mere om de mange arrangementer på ringstedbib.dk.

Billetsalget begynder mandag den 17. august kl. 11.00.

Teknologi på biblioteket
I vores tid har den teknologiske udvikling virkelig fået fart på. Ofte har den overhalet den fiktive teknologi vi kender fra de klassiske science fiction romaner.

Ringsted Bibliotek byder dig velkommen til et efterår i teknologiens tegn med udstillinger, lydkunst, børneteater, film, foredrag, robotter, morgensang, brætspilsaftener, koncerter og meget mere.

Vær med til kunstværksted i børnebiblioteket, mød IT-guruen Preben Meyer til et foredrag om digitale tvillinger eller hør Christian Mogensen, der er ekspert i digitale fællesskaber, fortælle om hvordan spil og medier påvirker os.
Du kan møde hjerneforsker og radiovært Peter Lund Madsen i et interview om kunstig intelligens, eller du kan opleve Katrine Bille i rollen som Pippi Langstrømpe.

Biblioteket inviterer dig også til en aften med krimiforfatterparret Janni Pedersen og Kim Faber, der sammen har skrevet romanerne ”Vinterland” og ”Satans sommer”, og desuden med forfatteren Sara Blædel, der er aktuel med bogen ”Pigen under træet”.

Du kan også komme til koncert med sangerinde og skuespiller Kirsten Siggaard, som synger sange af Edith Piaf, samt opleve en koncert med sangerinde og sangskriver Barbara Moleko.

Køb billetter og hent det trykte program
Du kan læse mere om alt det der sker på Ringsted Bibliotek i efteråret på bibliotekets hjemmeside ringstedbib.dk, eller komme forbi og hente det trykte program der ligger fremme fra mandag den 17. august kl. 11.00.
Billetter til bibliotekets arrangementer kan købes online via ringstedbib.dk og der er rabat, hvis du er medlem af Biblioteksklubben KULT. Billetsalget åbner mandag den 17. august kl. 11.00.

 

Pressefoto