For første gang, siden corona-krisen lukkede landet, kunne Ringsteds Konservative vælgerforenings formand Steen Karlsen endelig byde medlemmer og gæster til velkommen til en social begivenhed. Det skete med behørig afstand og godt med sprit til alle.

I onsdags blev sommersæsonen langt om længe skudt i gang med et velbesøgt grill-arrangement i Nordrup Kirkeskovs hyggelige overdækkede bålhytte.

Aftenens særligt indbudte gæst var parti-koryfæet Helge Adam Møller, som i dagens anledning underholdt med anekdoter og interessante skildringer oplevelser i sin tid som officer, politiker og præsidiemedlem i Folketinget.

Et oplagt publikum fik serveret salat, bøffer og pølser i sommervarmen inden Helge Adam Møller tryllebandt alle med muntre historier. Flere historier inddrog kongehuset – fra hans møder som nyudnævnt officer med Kong Frederik IX, til hvordan han gjorde Kronprinsesse Mary selskab i sin egenskab af medlem af Folketingets præsidium.

Til stede ved begivenheden var byrådsmedlemmerne Andreas Karlsen og Tina-Mia Eriksen, som også benyttede lejligheden til at få inspiration og gejst fra den evigt unge Helge Adam Møller. Den nu 77-årige politiker afslørede, at han efter to perioder som byrådsmedlem i Næstved vælger at fokusere på Regionsrådet.

Den lune aften blev afsluttet, som den begyndte – med corona-tilpassede albuehilsner og et propert knytnæveslag.

Foto: Det Konservative Folkeparti, Ringsted