KulturKlubben er tilbage – køb 4 forestillinger for 740 kr. ekskl. gebyr

Årets KulturKlubben-program spænder bredt og der er noget for enhver smag. Årets program er endnu engang udbygget og tæller nu hele 30 forestillinger.

Særligt er der udbygget med meget mere teater, comedy og underholdning, og i år kan man glæde sig til årets store familiemusical i børnehøjde nemlig Emil Fra Lønneberg og ikke mindst Folketeatrets store Robin Hood opsætning.

Derudover kan man i år også opleve fantastisk underholdning med Stig & Vennerne, Disco Tango, Blinkende Lygter, Tina Turner Tribute, hyldest til Phil Collins og mange flere. Der er selvfølgelig også plads til de traditionsrige såsom Stig Rossen Julekoncert, Bootleg Beatles, Dublin Legends og Dansk Slager Parade.

Tilkøb flere forestillinger
Har du lyst til at bestille flere forestillinger, så er der mulighed for, efter man har valgt sine 4 forestillinger, at tilkøbe de andre forestillinger. De vil herefter koste 185 kr. ekskl. gebyr pr. billet

Vi passer på dig
I forbindelse med et arrangement i Ringsted Kongrescenter, vil vi kunne overholde retningslinjerne for afvikling af kulturarrangementer. Man kan trygt glæde sig til store oplevelser. Inden hvert arrangement vil man få man praktisk info for, hvordan man vi kan overholde gældende retningslinjer.

Køb billetter via: www.ringstedkongrescenter.dk

Hent folderen med programmet her