Som den første restaurantkæde indleder Sunset Boulevard et samarbejde med JDE Professional om at lancere Espresso House kaffestationer i over halvdelen af kædens restauranter. Klosterparks Alle i Ringsted er blandt de restauranter, som skal udrulle det nye kaffekoncept. Med konceptet kan restauranten nu tilbyde sine gæster en lækker specialkaffe fra Espresso House’s signaturblandinger.
 
Premium kaffe er i høj kurs blandt forbrugerne, og Sunset Boulevard er glade for at kunne imødekomme denne efterspørgsel med det nye kaffekoncept. Det nye samarbejde muliggør, at Sunset Boulevard nu kan tilbyde gæsterne på Klosterparks Alle et bredt udvalg af Espresso House’s specialkaffe, der er blandt verdens top 5% bedste kvalitet.
 
– Vi er rigtig glade for samarbejdet med Espresso House. Nu får vi mulighed for at tilbyde vores gæster en specialkaffe fra en af Nordens førende kaffekæder, når de besøger vores restauranter, siger Jens Broch, CEO hos Sunset Boulevard og fortsætter:
 
– Det er glædeligt, at vi kan tilbyde vores gæster et stort udvalg af Espresso House’s signaturblandinger som fast sortiment i Sunset Boulevard på Klosterparks Alle. Vi kan se, at vores gæster tager rigtig godt imod det nye kaffekoncept. Så vi er stolte over at føre konceptet ud i så mange af vores restauranter, så vores gæster kan slutte måltidet af med en lækker specialkaffe ved Espresso House stationen, når de besøger os.
 
Det nye koncept har sat gang i et initiativ hos Sunset Boulevard om at træne udvalgt personale, der skal sikre viden om kaffe og Espresso House’s signaturblandinger, så de bliver klædt på til at give gæsterne en udsøgt kaffeoplevelse.
 
Sunset Boulevard er Danmarks eneste danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag har kæden 43 restauranter spredt udover hele Danmark.
 
Sunset Boulevard er en danskejet fastfood-kæde. Pressefoto.