Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2020/07/24 til 2020/08/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold – Ditlevshøj, Høm, Ringsted

Kl. 22.14 foretog politiet anholdelse af en 57-årig kvinde fra Ringsted, som blev sigtet for vold mod en 27-årig kvinde fra Vallensbæk tidligere på eftermiddagen efter en fysisk kontrovers mellem parterne på Ditlevshøj. Her trak den 27-årige og en anden kvinde to heste med ryttere på ad vejen, da en bil passerede dem med højere hastighed end skønnet forsvarligt af de to hestetrækkende kvinder. Lidt længere fremme ad vejen så de så en kvinde stå afventede midt på vejen og udstyret med en saks. Der opstod nu håndgemæng mellem kvinden og den 27-årige, der herunder blev ramt i hovedet af et slag og fik en rift på den ene hånd af saksen. Kvinden, som de to hestetrækkere havde genkendt som fører af den passerende bil, forsøgte nu at klippe noget af den ene hests hale, inden hun herefter forsvandt ind i et nærliggende hus. Politiet fandt frem til kvinden, der blev sigtet for vold og afhørt til sagen, inden hun blev løsladt. Den sigtede kvinde havde en modsatrettet opfattelse af hændelsesforløbet, som politiet nu forsøger at få klarlagt i detaljer, inden anklagemyndigheden senere skal tage stilling til, hvordan sagen skal afgøres.

Narkobilist uden førerret – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 19.33 anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand fra Korsør for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi han ikke havde nogen førerret. Føreren, der blev standset på motorvejen i det vestgående spor ved afkørsel 36 Ringsted N, fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, inden han blev løsladt. Efterfølgende sigtede politiet en 22-årige kvinde fra Korsør for at have overladt føringen af bilen til en person, som ikke lovligt kunne være fører af den. Begge sigtede vil således høre yderligere fra politiet, når deres sager skal afgøres.

Bekymring for kvinde – Eksercerpladsen, Ringsted

Kl. 16.11 fik politiet en henvendelse om en 103-årig kvinde fra Ringsted, som måske kunne være i nød. Et avisbud havde undret sig over, at kvinden ikke havde fjernet sine dagligt, leverede aviser fra postkassen, og naboer havde ikke hørt eller set livstegn fra hende på det seneste. Politiet undersøgte sagen nærmere og fik ved en telefonopringning kontakt til den 103-årige, der havde det fint. Hun oplyste, at hun ikke havde fået fjernet nogle glasskår i entreen på sin bopæl, hvilket var årsagen til, at hun ikke fik tømt sin postkasse.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 17.33 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til et solouheld på motorvejen i det østgående spor. Det viste sig, at en 30-årig mand fra Vanløse kørte i en personbil i østlig retning i første vognbane. I forbindelse med vognbaneskift til anden vognbane blev han overrasket en forankørende bils lavere hastighed, så den 30-årige foretog en opbremsning og mistede i den forbindelse kontrollen over bilen. Han havnede ude i midterrabatten, hvor han påkørte autoværnet. Den 30-årige blev kørt til kontrol på skadestuen i Slagelse, men var sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader. En skiltevogn blev sendt til uheldsstedet, indtil et bugseringskøretøj fik fjernet den havarerede bil.

Vold – Vestervej, Ringsted

Kl. 23.04 anmeldte en 16-årig pige fra Ringsted, at hun kort forinden var blevet spyttet i ansigtet af en fremmed mand, der havde taget en flaske spiritus fra hende. En patrulje kørte til området ved en skole, hvor den chokerede og grådlabile, 16-årige pige blev truffet sammen med et par veninder. De havde opholdt sig i området for at hygge sig sammen, herunder med indtagelse af alkohol. En fremmed mand, der også opholdt sig i området, havde ubemærket taget en flaske spiritus og var gået lidt væk. Pigerne havde opdaget det, og den 16-årige konfronterede ham med, at hun ville have sin spiritusflaske retur. Det ophidsede manden, som pigerne kendte sporadisk, voldsomt, så han blev truende og spyttede den 16-årige i ansigtet. Han afleverede dog flasken og blev ved politiets ankomst udpeget af pigerne. Da politiet betragtede hans handling som en mulig overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold, blev manden anholdt og sigtet herfor. Der var tale om en 31-årig mand uden fast bopæl i Varde, men som politiet i den senere tid har truffet flere gange i Ringsted-området. Efter afhøring til sagen løslod politiet den 31-årige, som dog vil høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres.

Spirituskørsel – Langemosevej / Havrebjergvej, Ringsted

Kl. 04.44 anmeldte en politibetjent i sin fritid, at en bilist var kørt af vejen og standset inde på en mark. Da den mandlige fører af bilen var blevet kontaktet, havde politibetjenten konstateret, at han var påvirket af spiritus, hvorfor en patrulje blev tilkaldt til stedet. I mellemtiden var den mandlige fører gået fra stedet i retning mod et nærliggende hus, hvor patruljen fik kontakt til en 24-årig mand fra Ringsted. Han var ganske korrekt påvirket af spiritus i sådan et omfang, at han blev sigtet for spirituskørsel i en varebil, som stod på marken. Den 24-årige blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Vold mod DSB-ansat – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 21.13 anmeldte en 24-årig mandlig DSB-ansat sig udsat for vold på Ringsted station. Han var iført uniform og på vej til job, da han forsøgte at vejlede en mand i forbindelse med køb af en billet. I den forbindelse blev den fremmede mand så sur på den DSB-ansatte, at manden rev ham i tøjet og herunder rev slipset af ham. Herefter gik den fremmede mand ind i stationens ventesal, hvor han råbte højt. Den DSB-ansatte var ikke kommet til skade og tog et tog på job kort efter. Politiet leder nu efter den sure mand, der blev beskrevet som: mand, ikke etnisk dansk af udseende og ca. 185 cm høj, som søges identificeret med henblik på afhøring til sagen.

Politiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har gjort iagttagelser i forbindelse med overfaldet på den DSB-ansatte på togstationen i Ringsted. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel uden førerret – Balstrupvej, Balstrup, Ringsted

Kl. 19.45 anholdt og sigtede politiet en 31-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi hans førerret i forvejen i 2012 var inddraget af politiet. Han var nemlig ikke mødt op til en kontrollerende køreprøve, hvorfor førerretten dengang blev inddraget. Den 31-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld – Fredsgårdsvej / Tvindelstrupvej, Ringsted

Kl. 12.27 var der sket et færdselsuheld mellem en bilist og en cyklist i krydset. Det viste sig, at en 58-årig kvinde fra Ringsted var kørt ad Fredsgårdsvej mod nordøst i en personbil. I krydset ved Tvindelstrupvej orienterede hun sig og kørte frem over vigelinjen for at svinge til venstre ad Tvindelstrupvej mod vest. Herunder blev bilisten påkørt på venstre forskærm af en 48-årig mand fra Ringsted, der på cykel kørte ad Tvindelstrupvej mod øst. Han væltede ved påkørslen og blev i den tilkaldte ambulance bragt til skadestuen til kontrol, men var sluppet med diverse knubs. Bilisten kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Færdselsuheld – Søgade / Jyllandsgade, Ringsted

Kl. 13.46 var to biler stødt sammen i krydset, så politiet rykkede ud for at undersøge omstændighederne nærmere. En 22-årig mand fra Kgs. Lyngby var i en personbil kørt ad Søgade mod nord og frem over vigelinjen i krydset ved Jyllandsgade. I forbindelse med fremkørslen påkørte han venstre forskærm på en anden personbil ført af en 23-årig kvinde fra Ringsted. To civile ambulancereddere, der tilfældigt var til stede, tilså et barn i den ene bil for eventuelle skader efter sikkerhedsselen. Både barnet og de to førere var alle sluppet uskadte fra sammenstødet, som den 22-årige kan forvente at høre nærmere om fra politiets side.

Indbrud i Perioden

Skullebjerg, Gevninge, RoskildeVibevej, Ringsted
H/F Kildebo, Irisvej, Ringsted
Nordrupvej, Mulstrup, Ringsted
Hyldegårdsvej, Ringsted