Ringsted Bibliotek inviterer børn fra 0-6 år til fællessang i Anlægget, hvor musikpædagog Anne Lindahl byder op til sang og dans. Det er torsdag den 10. september kl. 9.30.

Det giver glæde og smilet kommer frem, når vi synger sammen. Derfor inviterer biblioteket børn i institutioner og hjemmegående børn, samt deres forældre og bedsteforældre til en festlig musikalsk formiddag i Anlægget til udendørs fællessang.

Anne Lindahl fra Ringsted Musik- og Kulturskole spiller og byder op til sang og dans for de 0-6-årige. Anne er uddannet musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium, og hun er fuld af tricks til, hvordan man udvikler sin musikalitet på en sjov og legende måde.

Du skal være opmærksom på at arrangementet foregår udenfor i Anlægget, og derfor skal du huske at medbringe et tæppe eller lignende at sidde på. Hvis det på dagen viser sig at vejret ikke holder, så flytter arrangementet ind i Pavillonen.

Deltagere kan hente sanghæfter i børnebiblioteket, således at alle har mulighed for at øve sig på sangene inden fællessangen.

Billetter og tilmelding
Små synger sammen i Anlægget ved Ringsted Bibliotek torsdag den 10. september kl. 9.30-10.30. Arrangementet er for børn fra 0-6 år. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig via ringstedbib.dk.

Pressefoto