Med en ny bosætningskampagne ønsker Ringsted Kommune at vise potentielle tilflyttere det gode liv – midt i mulighederne. Og hvem er bedre til at vise det end borgerne selv? Derfor søger vi nu personer, som vil med på holdet, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Der er utallige gode grunde til at flytte til Ringsted Kommune og det er også godt for alle, der allerede bor i kommunen – både for erhvervslivet, kommunens tilbud, forenings- og kulturlivet og borgerne selv, hvis der kommer mere liv i kommunen. Derfor søsætter Ringsted Kommune en ny bosætningskampagne, som skal køre over de næste par år. Og vi har brug for opbakning fra borgerne – de skal nemlig vise, hvordan det gode liv er i Ringsted Kommune.
”Jeg håber, at borgerne har lyst til at støtte op om kampagnen, for jeg tror, det bliver både sjovt, lærerigt og i sidste ende værdifuldt for alle. Og hvem er bedre til at vise det gode liv her i Ringsted Kommune end borgerne selv? Derfor søger vi personer, som elsker at bo i kommunen, og som har lyst til at være enten influencer eller ambassadør”, siger Henrik Hvidesten, borgmester i Ringsted Kommune.

Vil du være influencer eller ambassadør?
Ringsted Kommune har de seneste ti år haft en positiv tilflytningskurve. For at sætte yderligere skub i den udvikling skal kampagnen skabe et øget kendskab til Ringsted Kommune blandt potentielle tilflyttere.

Her kan du læse om de to profiler, vi leder efter:

Influencers:
Interesserer du dig for at dele de gode stunder fra hverdagen via ord, video og fotos, som potentielle tilflyttere kan spejle sig i? Så er det dig, vi mangler som influencer. Alle kan ansøge om at blive influencer, men vi leder især efter personer i alderen 25-39 år, som bor i Ringsted Kommune.

Det er ulønnet, men vi støtter hele vejen og kvitterer med tre gratis workshops, hvor professionelle undervisere dygtiggør deltagerne i 1) at optage mobilvideo, 2) fotografere og 3) skrive historier. Vi forventer ikke mere end et almindeligt brugerniveau fra dig, men vi håber, du har lyst til at kaste dig ud i formaterne efter de tre workshops.
De tre workshops vil tage cirka 3 timer pr. gang og foregår over tre hverdagsaftener i september (d. 10/9, 17/9 og 24/9). Det præcise mødested og -tid bliver meldt ud.

Ambassadører:
Som ambassadør spiller du ikke samme, aktive rolle. Her stiller du dig til gengæld til rådighed for, at potentielle tilflyttere kan ringe eller skrive til dig med spørgsmål om livet i Ringsted Kommune. Måske spørgsmål om, hvordan kulturtilbuddene er i Ringsted by for børnefamilier? Eller hvordan sammenholdet er i netop den landsby, du bor i?
Alle kan søge om at blive ambassadør, og vi leder efter personer i hele kommunen, så vi har så mange områder repræsenteret som muligt.

Interesseret?
Hvis du kunne tænke dig at blive enten influencer eller ambassadør for Ringsted Kommune, eller har du spørgsmål, skal du skrive til Maria Højland Mikkelsen, teamkoordinator i Ringsted Kommune på mhl@ringsted.dk.

Send gerne et par linjer om dig selv (alder, beskæftigelse, bopæl), og fortæl, hvorfor du kunne tænke dig at deltage i Ringsted Kommunes kampagne.

Deadline for ansøgning er 31. august 2020.

 

Foto: ABW