Af Kiwa-Linette Hoffmann

Hvad mon det er til for? Jo nu skal i bare høre! Lørdag er der foregået en landsdækkende ONLINE bamse demo, så ingen fysisk fremmøde, men det hele blev sendt LIVE på #hvorerderenvoksen @hvorerderenvoksen

Normeringerne mange steder under Corona har vist effekten af minimumsnormeringer i BØRNEHØJDE i en sådan grad, at vores børns udvikling har taget raketfart. Efter sommerferien skal børnene tilbage til en endnu værre hverdag, da rengøringsopgaver stadig fylder, men der er ikke længere ekstra personale.

Situationen er blot blevet mere alvorlig og akut! Børneantal stiger, opgaverne til personalet stiger, spareøvelserne fortsætter, personalet går ned med stress og værst af alt… børnene mistrives!

Politikere fra alle fløje skal vide, at forældrebevægelsen stadig kæmper for omsorg for vores børn. KRAVET er AKUTTE #minimumsnormeringer i børnehøjde! Vi vil ikke vente på symbolske papirsnormeringerne i 2025.

BAMSE DEMONSTRATIONEN RINGSTED – er på vegne af alle børn i ringsteds daginstitutioner, børn der ønsker flere voksne, tryghed, nærvær, tid og omsorg.