Italy Italy har fået en stor gave!

Merethe Lammert Køhl Hansen og Tittit van der Pals kommer og giver en times koncert torsdag d. 10/09 kl. 19.00.

Det betyder at du har muligheden for at opleve en helt fantastisk duo i Cello og Klaver. Uanset om du kender til klassisk musik eller ej, er dette en helt unik musikalt oplevelse, som vi er enormt begejstrede for at kunne tilbyde dig.

Tittit van der Pals er cellist og oprindeligt fra Göteborg, uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og i dag bosat i København. Hun har deltaget i internationale masterclasses hos nogle af de største cellister som E Blöndal Bengtsson, P Wispelwey, R Kirschbaum og F Helmersson. Hendes tilgang er en helt fantastisk historiefortælling igennem musikken.

På klaver vil du møde Merethe Lammert Køhl Hansen, der er organist ved Sorø Klosterkirke og kunstnerisk leder for Sorø Internationale Musikfestival. Merethe har givet adskillige koncerter både som solist, dirigent og akkompagnatør i ind- og udland og har derudover deltaget aktivt i flere masterclasses i både orgelspil og korledelse

Merethe og Tittit kender hinanden fra musikkonservatoriet i København og gennem samarbejde med Sorø Musiske Skole, hvor Tittit også underviser. Glæd dig til at opleve det vidunderlige samspil de kan skabe. Det er helt igennem opløftende og tryllebindende.

Praktisk info:
Dato: 10 september klokken 19
Koncerten varer cirka 1 time
Pris: kr. 0,00. Dog kræves køb af mad og drikkevarer.
Kræver bordreservation som kan fås på italy.italy.dk/bordbestilling eller ved at ringe tf: 57615353
Til koncerten tilbyder vi en koncert-anretning med lækre italienske specialiteter, kr. 185,00.
Obs! Maden bedes forudbestilt, tak!

Bordbestilling: https://www.italy-italy.dk/bordbestilling.aspx
Telefon: 57 61 53 53
E-mail: ristorante@italy-italy.dk