Et et enigt byråd har netop valgt at sænke skatten i Ringsted Kommune med 0,6%.

De første 0,4% finansieres af andre kommuner i den nye udligningsreform, og de sidste 0,2% har Ringsted Byråd valgt sammen at prioritere.

En af skattelettelsens største fortalere er Konservatives Byrådsmedlem og gruppeformand Andreas Karlsen, der i mange år har talt for at sænke skatten i kommunen.

Andreas udtaler:

“I dag er en stor dag for borgerne i Ringsted Kommune, og vi Konservative jubler!
Skattelettelsen er et vigtigt skridt i den rigtige retning for en kommune med ambitioner, et skridt, som Det Konservative Folkeparti har kæmpet hårdt for i mange år.

Hvad betyder 0,6% så i kroner og øre for en familie i Ringsted?

4566 kr. mere om året!
Så meget mere har en familie med 2 voksne og 2 børn, hvor far er ingeniør, og mor er kontorassistent og husstanden har en samlet bruttoindkomst på 1.090.100.

Et andet eksempel kunne være 2 voksne og 2 børn, hvor far er tømrer, og mor er pædagog, og husstanden har en samlet bruttoindkomst på 759.300.
Her har familien 2733 kr. mere om året, efter vi sænker skatten med 0,6%

Vi havde gerne set, at skatten blev sænket yderligere. Vi har fremvist finansiering, men politik er kompromisets kunst, og en skattenedsættelse på 0,6% er en god start, særligt når man tænker på, at alle partier i byrådet er med på aftalen.

Det Konservative Folkeparti har i mange år haft som mål at sænke skatten i Ringsted Kommune. Nu er det med et enigt byråd endelig lykkedes, og det er vi meget meget glade for.“

Pressefoto