Du inviteres til pop-up atelier og kunstudstilling med Nanna Riis Andersen og Johanne Skovbo Lasgaard på Ringsted Bibliotek d. 9.-30. september 2020

Kom forbi Ringsted Bibliotek og Borgerservice og få et indblik i, hvordan to billedkunstnere arbejder med deres billedkunst. Du er velkommen til at spørge ind til processen og værkenes tematikker mm.

Udstillingen vil kunne opleves på Ringsted Bibliotek fra d. 9.-30. september 2020 og består af 20 kunstværker, der er installeret på Ringsted Bibliotek, der vil kunne opleves af alle besøgende.

De to billedkunstnere vil I perioden arbejde på nye værker, som løbende vil blive tilføjet, så udstillingen forandrer sig over tid, og giver dig mulighed for at følge værkernes udvikling.

Nanna Riis Andersen og Johanne Skovbo Lasgaard er uddannet fra hhv. Det Jyske Kunstakademi og Det Kgl. Danske Kunstakademi, og arbejder begge professionelt som billedkunstnere. De har begge flere udstillinger bag sig på blandt andet kunsthaller, museer og gallerier i ind- og udland.

Riis Andersen og Skovbo Lasgaards værker centrerer sig om kroppens organiske strukturer i et abstrakt billedsprog, udfoldet gennem blandt andet skulptur, maleri og tegning. Til denne udstilling vil kunstnerne primært arbejde med tusch og akvarel på papir.

Nanna Riis Andersen og Johanne Skovbo Lasgaard vil være til stede på Ringsted Bibliotek og arbejde i kunstværkstedet:

Onsdag d. 9. September 14-17
Torsdag d. 17. September 15-18
Torsdag d. 24. September 15-18

Udstillingen vil være åben fra 9/9 – 30/9 i bibliotekets åbningstid.

Vel mødt!

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Foto af værk af Johanne Skovbo Lasgaard, 2020.
Foto: Værker af Nanna Riis Andersen, 2020