Da forårets lukning gjorde det umuligt at fejre Påskens gudstjenester i kirkerne, besluttede organist og præst i Vigersted og Kværkeby at arrangere en ”minipåske” så snart det igen blev muligt.

Nu er det – med begrænsning på 20 / 25 personer i hver af kirkerne – muligt, men vi prøver.

”Palmesøndag” d. 27. september starter med en festlig gudstjeneste for hele familien i Vigersted Kirke kl. 10.30.

”Skærtorsdag” d. 1. oktober kl. 19 i Vigersted Kirke markerer vi den aften, Jesus spiste det sidste måltid med sine venner og vaskede deres fødder! Trio Klezmer danner smuk klangbund til ordene med violin, sang og harmonika. Sentimentale ballader og fyrig polka fletter sig ind mellem skærtorsdags fortælling og salmer.
Trio Klezmer er: Mette Smidl: violin, Channe Nussbaum: sang og ved denne lejlighed Anders Singh Vesterdahl: harmonika.

”Langfredag” d. 2. oktober kl. 19.00 i Kværkeby Kirke. vil kirkens organist Mia Engsager spille meditativ musik og vore dygtige kirkesangere Kirsten synge flerstemmige sange og salmer, der passer til dagens drama med korsfæstelsen og død. Til sidst i gudstjenesten tænder vi lys og lægger liljer

”Påskedag” søndag d. 4. oktober kl. 9.00 i Vigersted kirke og kl. 10.30 i Kværkeby Kirke fejrer vi Opstandelsen med festlig musikgudstjeneste med Den klassiske trio, Signe Asmussen sang, Søren Friis, cello og Mia Engsager på orgel og klaver. ”Påskeblomst” og ”Krist stod op af døde” og et væld af gule liljer og blomster hører med til påskefejring for alle sanser.

Trio Klezmer. Pressefoto.

 

Trio Søren, Signe og Mia. Pressefoto.