Fascinationen af både manden og musikken har inspireret Stig Rossen til at udvikle en teaterkoncert, hvor han fokuserer på John Mogensens liv og karriere i tiden efter Blue Boys og Four Jacks.

I “En hyldest til John Mogensen” leverer Stig Rossen nogle af John Mogensens største hits i Ringsted Kongrescenter. Undervejs træder Stig Rossen med jævne mellemrum ud af rollen som John Mogensen og fortæller på sin egen, nærværende og varme facon små, sjove og interessante historier om John Mogensens liv.

John Mogensen var et gudsbenådet musikalsk talent. Han formåede at skildre sin samtid i tekst og musik, der har bevaret sin aktualitet og fortsat vækker begejstring hos et publikum, der spænder over flere generationer. Bag den solide statur, han huskes for, gemte sig imidlertid en noget mere skrøbelig sjæl. En udtalt perfektionisme udviklede sig over årene til regulær sceneskræk samtidig med, at et heftigt alkoholforbrug satte sine spor. Alt sammen en bagside af medaljen, som Stig Rossen skildrer med både ærlighed og respekt for den folkekære sanger.

I løbet af “En hyldest til John Mogensen” er der plads til både grin og eftertænksomhed og ikke mindst musikken, der tæller udødelige klassikere som “Der’ noget galt i Danmark”, “To mennesker på en strand” og “Så længe jeg lever”.

Det sker lørdag 13. mar. 2021, kl. 20 i Ringsted Kongrescenter.

Bestil billetter her

Pressefoto