Vær med til en vild skattejagt rundt til kommunens kulturinstitutioner, hvor du oplever noget spændende og skal finde bogstaverne til skattejagtsordet. Kulturinstitutionernes vilde skattejagt for hele familien starter tirsdag den 13. oktober kl. 9.00.

Skattejagt for hele familien
Har du lyst til at tage på skattejagt? Du kan tage hele familien med på skattejagt på Musik- og Kulturskolen, Museet og Ringsted Biblioteket. Vær med til de spændende aktiviteter hvert sted og se om du kan finde bogstaverne som danner skattejagtsordet. På Ringsted Museum kan du være med til at forvandle urtepotter til ophæng med mejsebolde. På Ringsted Bibliotek kan du være med til børnebogs bingo. Kultur- og musikskolen inviterer dig med til at lave flotte grafiske tryk ved hjælp af musikinstrumenter og liggeunderlag.

Dagen begynder det sted du har booket dine billetter. Dagen slutter med en koncert med bandet Babulja på Springbrættet ved Musikskolen kl. 12.30-13.30

Tilmelding og billetter
Den vilde skattejagt afholdes tirsdag den 13. oktober fra kl. 9.00-13.30. Arrangementet er for børnefamilier, men børn fra 13 år må deltage uden en voksen. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig via ringstedbib.dk. Bemærk, at der på grund af corona kun er plads til 60 deltagere.

 

Pressefoto