En elev på Byskovskolen er fredag konstateret smittet med Covid-19. Elever fra 9. årgang skal blive hjemme til og med onsdag den 28. oktober. Elever, forældre og lærere har fået nærmere information, oplyser Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Fredag er en elev på Byskovskolen konstateret smittet med Covid-19, og derfor skal elever fra 9. årgang blive hjemme mandag, tirsdag og onsdag i den kommende uge. Alle elever på årgangen har fået nærmere information via Aula.

Ringsted Kommune er i dialog med de sundhedsmyndighederne, og situationen håndteres efter deres anbefalinger.

”Vi er i kontakt med sundhedsmyndighederne, som er gået i gang med smitteopsporing og vurdering af nære kontakter. Her og nu har vi sendt 9. årgang hjem i de næste dage, og vi har været i kontakt med alle elever på årgangen. Elever og lærere på årgangen er også blevet opfordret til at lade sig teste de næste dage,” siger Martin Falkenberg Kofoed, skoleleder på Byskovskolen, og fortsætter:

”Hen over weekenden er vi i gang med at arrangere fjernundervisning eller andet fagligt program for de hjemsendte elever. Når vi ved mere planerne for de næste dage, vil vi formidle det via Aula, så jeg opfordrer elever og forældre på Byskovskolen til at holde sig orienteret på Aula de næste dage”.

Ringsted Kommune har fortsat tæt kontakt til sundhedsmyndighederne og følger deres anbefalinger. Byskovskolen er i gang med at informere øvrige elevgrupper, som eventuelt kan blive påvirket af restriktioner de næste dage. Elever og forældre opfordres til at holde sig orienteret via Aula den næste tid.

Foto: ABW