Tirsdag er fire ansatte på Behandlingshjemmet Nebs Mølllegård, en skole med døgnbehandling, konstateret smittet med Covid-19. De fire er gået i selvisolation, og der er blandt andet aftalt test af elever og ansatte i samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed, oplyser Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Ringsted Kommune er i tæt dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed, efter at fire ansatte på Behandlingshjemmet Nebs Møllegård tirsdag blev konstateret smittet med Covid-19.

Blandt de nære kontakter blandt elever og personale er der i samråd med Styrelsen for patientsikkerhed opsporet elever, som er i isolation i deres hjem på Nebs Møllegård – med kendt personale omkring dem. Nære kontakter blandt personalet er sendt hjem i selvisolation i eget hjem. Der er desuden aftalt test af de relevante personer i samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed.

”Da vi blev orienteret om, at medarbejdere var smittet med COvid-19, tog vi med det samme kontakt til den kommunale sundhedstjeneste og Styrelsen for Patientsikkerhed. Sammen med dem er der igangsat smitteopsporing, og vi har opfordret de relevante elever og ansatte til at gå i selvisolation. Det har alle fulgt, og der er aftalt test af de relevante personer,” siger Toni Rytter, forstander for Behandlingshjemmet Nebs Møllegård.

Behandlingshjemmet Nebs Møllegård er et behandlingshjem, hvor børn og unge bor på stedet. Der er aktuelt 24 beboere og 60 ansatte på Nebs Møllegård.
Behandlingshjemmet Nebs Møllegård har ligesom øvrige skoler og institutioner i Ringsted Kommune fulgt sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand, fokus på hygiejne og rengøring i deres hverdag.

”Vi fortsætter selvfølgelig med at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og lige nu er vi i tæt dialog med blandt andet Styrelsen for Patientsikkerhed for at hindre smittespredningen mest muligt. Vi vil også fortsat give nærmere direkte information til elever, forældre og medarbejdere, når der er mere at fortælle,” siger Toni Rytter.


Foto: ABW

Del på sociale medier