D. 7. oktober trådte Enhedslistens lokale og energiske byrådsmedlem Henrik Kjær ind i løvens mørke hule, da han for byens KU’ere gav et oplæg om marxisme.

Oplægget bød på en historisk og filosofisk gennemgang af marxisme, klassekamp og samfundsudvikling set gennem marxistiske briller. Efter oplægget var der ivrig debat og spørgsmål fra de fremmødte KU’ere.

Formand for Ringsted KU Christopher Palm udtaler:

“Det er dejligt at blive udfordret på sine holdninger og tanker om samfundet, det gør vi meget ud af i KU, og det styrker kun vores politiske tilgang til et nuanceret samfund. Henrik gav et fremragende oplæg. Nu er det er ikke alt, KU’ere og kommunister er uenige om. Eksempelvis var det under modstandskampen KU’erne og kommunisterne, der udgjorde langt størstedelen af modstandskæmperne fra ungdomspartierne.”

Pressefoto
Del på sociale medier