Tag børnene med til en hyggelig eftermiddag på biblioteket, når Kristian Stokholm fra makerinspiration.dk laver robotworkshop den 22. oktober 2020.

Man bygger små nemme og sjove robotter, der kan hoppe og danse, kæmpe og smadre eller lave robotkunstværker helt af sig selv. Man laver dem af almindelige ting fra hjemmet og gør dem levende med motorer og lysdioder og masser af rulleøjne.

Det er skægt at bygge robotter, og projekterne i denne workshop er nemme og hurtige med umiddelbar succes. Deltagerne lærer, hvordan man bygger simple elektroniske kredsløb for at få robotterne til at virke, og udfolder deres kreativitet når robotten skal gøres flot og levende med redskaber, pynt og ikke mindst rulleøjne.

For børn fra 7 år.

Workshoppen er gratis – en workshopbillet gælder for 1 barn fra 7 år og 1 voksen.

Læs mere her

Foto: ABW
Del på sociale medier