To koncerter inden for 48 timer genopliver lokal musikscene efter lang pause.

En eksklusiv musikalsk oplevelse venter, når sangeren Julie Berthelsen går på Springbrættets scene sammen med guitaristen Dennis Flacheberg søndag 8. november kl. 16.

Julie Berthelsen er, hvad man i ordets bedste betydning kan kalde folkekær, med en række albums, koncerter og tv-optrædener bag sig. Derfor er der rigeligt at fortælle om mellem den akustiske fremførelse af hits og yndlingsnumre fra karrieren med fokus på den gode melodi og stemme.

Det er Musikforeningen Roxy, der arrangerer og ser frem til at præsentere danske kunstnere i topklasse oven på den lange pause, som corona-restriktionerne har ført med sig.

’Der er været så stor usikkerhed om afviklingen af koncerter, at vi gennem hele året har været nødt til at udsætte, hvad vi havde programsat. Derfor er det vidunderligt, at restriktionerne nu ser ud til at ligge så fast, at vi igen har et format, som kan byde musikere og publikum indenfor igen’, siger formanden for Roxy, Søren-Mikael Hansen.

Vilkårene sikrer, at der er garanti for en intim koncertoplevelse, for restriktionerne betyder, at der kun må sælges 65 billetter til Springbrættet, koncertsalen ved siden af Ringsted Musikskole på kasernegrunden.

’På den måde kan vi garantere en sjælden nærhed til de optrædende, som vil give publikum en ganske særlig oplevelse’, siger Søren-Mikael Hansen og tror på, at det format egner sig lige så godt til en søndag eftermiddag som en fredag aften i begyndelsen af vinterperioden.

Om det holder stik, tester Musikforeningen Roxy.

Fredag 6. november kl. 20 – mindre end 48 timer før Julie Berthelsen – er Bo Evers Band på samme scene.

’Vi har længe glædet os til at præsentere den helt sikkert humørfulde, mangfoldige og intense oplevelse med Bo Evers, som er blevet udsat gentagne gange, men altså nu bliver gennemført under de nye vilkår. Vi håber, at publikum i Ringsted er så sultne efter god musik, at de bakker op om Roxy ved at købe billet til en af koncerterne – hvis da ikke dem begge to’, siger Roxy-formanden.

Billetsalget foregår via yourticket.dk.

Pressefoto