Tag på byvandring i Ringsted i efterårsferien og hjælp med at finde Knud Lavards forsvundne hovedskal.

RiddleHunt er en oplevelse for hele familien, der er ulig noget andet, man har set før. På en 3 km lang tur rundt til Ringsteds gamle seværdigheder, kombineres historiefortælling og skattejagt på en ny og spændende måde, der inkluderer hele familien.

Undervejs skal der løses gåder og knækkes koder på 11 forskellige poster i byen. Ved hver opgave er der mulighed for, at børnene kan læse eller få læst en tekst, der fortæller historien bag hver enkelt seværdighed.

Turen går blandt andet forbi Valdemar den Store, Vandtårnet og Dagmarbrønden.

Både børn og voksne får et godt indblik i noget af Ringsteds spændende historie på turen, der anslås at tage 75 minutter.
RiddleHunt er udarbejdet af RiddleHouse Escape Room i samarbejde med Oplev Ringsted.

Historien
Historien har sit udspring i Knud Lavards hovedskal, der i 1600-tallet blev stjålet af landsforræderen Corfitz Ulfeldt. Hovedskallen blev foræret til de franske kongers gravkirke St. Denis, men forsvandt sporløst under den franske revolution. Hovedskallen er, ifølge rygter, spottet i Ringsted, og det siges, at der vil foregå en handel, hvor hovedskallen bliver solgt for mange penge. Det er nu jeres opgave at hjælpe med at finde handelsstedet, så hovedskallen kan komme tilbage til Knuds grav.

Deltag i RiddleHunt
Skattekort og opgavehæfte til RiddleHunt udleveres i receptionen på Scandic Ringsted Nørretorv 57 fra fredag d. 9 oktober . Det koster 75 kroner pr. deltager. Børn under 7 år deltager gratis.

Når ruten er tilbagelagt og kodeordet er gættet, går man tilbage på Scandic Ringsted, hvor et rigtigt svar udløser et diplom & en fælles goodiebag med flotte præmier til en værdi af over 200 kr.

God jagt!

Pressefoto