Det er ikke hverdagskost at en verdensstjerne som Viggo Mortensen besøger Ringsted, men nu er chancen der for at høre ham fortælle om hans nye og interessante film Falling. Det er også Viggo Mortensens debut som filminstruktør og manuskriptforfatter. Filmen har dansk premiere 5. november.

Falling er et fascinerende drama om alzheimers, fortalt i nutid med masser af flashbacks. Feel-good er det absolut ikke. Faderen er noget af et røvhul – egenrådig, umulig at være gift eller i familie med og det bliver ikke nemmere da moderen dør. Viggo Mortensen spiller sønnen, som faderen det meste af tiden er på kant og hvæssede kløer med. Da John Peterson (Mortensen), i en sen alder springer ud som bøsse, vælter fornærmelserne ud af munden på faderen, der er homofob, racist og narcissist. Alligevel er der glimtvis, toner af ægte kærlighed og forståelse mellem de to.

Udover Viggo Mortensen spiller Lance Henriksen faderen. Helt forrygende. En ildsøjle af temperament, eder og forbandelser. Lance Henriksen er halvt dansk og spiller sit livs rolle i ”Falling”. Han er allerede nævnt som potentiel prismodtager for sin præstation.

MovieHouse Ringsted er Midtsjællands lækreste biograf. Fire forrygende sale med den nyeste teknik i lyd og billede og de blødeste biografstole. Biografen byder også på en flot foyer med et appetitligt menukort. Det er en helt ny biograf, som åbnede i slutningen af 2019 og som Ringsteds biografpublikum har taget særdeles godt imod.

Derfor er et oplagt at Viggo Mortensen, som har rødder i området, besøger biografen som den eneste udenfor København.

Man kan møde Viggo Mortensen lørdag den 31. oktober kl. 13.00.

Billetter er sat til salg på www.moviehouse-ringsted.dk

Pressefoto