Søndag 1. november 2020 havde ejendomsmæglerfirmaet Next Living Dysted & Fobian 3 års fødselsdag.

Forretningen er beliggende i Tinggade, Ringsted og de to ejere Maiken Dysted og Camilla Fobian har tilsammen 40 års erfaring med boligmarkedet på Midt- og Vestsjælland.

”Året 2020 er blevet meget anderledes på grund af Covid-19. Boligsalget har over sommeren ligget på et væsentligt højere niveau end tidligere år. Jeg må betegnede 2020 som ”købers marked” og det betyder kun få prisreduktioner på de gennemførte bolighandler. Så hvis du overvejer at sætte din bolig til salg, så skal du ikke være bekymret for at få den solgt,” fortæller ejendomsmægler Camilla Fobian fra Next Living Ringsted Dysted & Forbian.

”Vort fokus er salg af villa, rækkehuse, ejerlejligheder og mindre landbrugsejendomme på Midt-og Vestsjælland. På vores hylder har vi også køberrådgivning for kunder som har købt bolig via anden ejendomsmægler. Vi har suppleret køberrådgivning med udarbejdelse af skøde og den praktiske papirgang. At købe bolig er en stor beslutning; for mange en af de største beslutninger gennem livet,” oplyser ejendomsmægler Maiken Dysted fra Next Living Dysted & Fobian.

Ejendomsmæglerfirmaet havde oprindelig planer om fejring af fødselsdagen med åbent hus i Tinggade, men udfordringerne med Covid-19 betyder at det må vente til det bliver mere ro på restriktionerne.

Fødselsdagen bliver dog fejret med to super gode tilbud fra Next Living Dysted & Fobian. Du har som boligsælger mulighed for etablering af en meget favorabel salgsaftale med fast salær 29.995 kr. ”Solgt eller Gratis” i både november og december 2020.

Har du købt en bolig og skødet endnu ikke er udarbejdet, så kan Next Living Dysted & Fobian hjælpe dig med dette til en fast pris på 2.995 kr..

Til venstre ejendomsmægler Maiken Dysted, i midten senior sælger Bjarne Herlev Larsen og til højre ejendomsmægler Camilla Fobian. Foto: Steen Iversen