Det bliver en hyggelig oplevelse for hele familien med masser af nissesjov og julehumør, når Louise Schouw Teater lægger vejen forbi Ringsted Bibliotek med juleteaterforestillingen ”Den store nisseprøve”. Det sker den 21. november 2020.

I forestillingen skal de to nisser Nis og Nisse Sisse i skole. Det er nemlig sådan, at alle nisser hvert hundrede år skal til nisseprøve for at få lov til at beholde deres røde nissehuer. Hvis nisserne dumper i prøven, så må de i stedet bære den grønne nissehue. At blive nødt til at bære en grøn nissehue er enhver nisses største skræk. Tænk at skulle ende sine dage som en grøn havenisse.

Nis og Nisse Sisse får en dårlig start på prøven, fordi de kommer for sent, men Nisse Sisse får hurtigt indhentet det forsømte. Hun er nemlig en god og meget dygtig elev, som har respekt for deres lærerinde, der hedder Frøken Hanegal. Nis har imidlertid problemer. Som alle unge drengenisser har han svært ved at sidde stille og holde koncentrationen i skolen. Han kommer til at lave helt om på nogle af julesangene, men Nis er en rigtig drillenisse, som får stor sympati hos børnene.

Louise Schouw Teater er et af Danmarks største turnerende teatre, og spiller årligt omkring 300 forestillinger rundt omkring i landet på store og små scener hos teatre, i teaterforeninger, samt hos institutioner og på folkebiblioteker.

Kom og vær med, til en sjov, interaktiv og hyggelig juleforestilling proppet med skønne kendte julesange. Det er en god mulighed for rigtig at få varmet op til julen for børn i alderen 4 til 10 år og deres forældre eller nære voksne.

Læs mere her

Foto: ABW