Du inviteres til koncert med Ringsted Sogns Ungdomskor, Karina Agerbo og THORZAGER. Det sker torsdag d. 26. november kl. 19.30 i Klostermarkskirken.

Ved den traditionelle Natkirke i Sct. Bendts Kirke tilbage i januar oplevede næsten 500 publikummer et nyt samarbejdet mellem Ringsted Sogns Ungdomskor og THORZAGER. Nu har man igen mulighed for at opleve krydsfeltet mellem ældre traditionelle sange og elektronisk musik.

”Drømte mig en drøm” refererer til den ældste nordiske sang, der er nedskrevet for næsten 700 år siden, og er en af de sange som koret kaster sig ud i til koncerten. Derudover vil man kunne høre musik og sange af blandt andre B.S. Ingemann, Bach, Enya, Vangelis, og Thorzager.

Aftenen bliver en eksperimenterende musikalsk legeplads hvor der venter publikum en utraditionel og spændende oplevelse.

Koncerten bliver naturligvis gennemført med alle Covid-19 foranstaltninger, derfor skal man som publikum bestille billet til koncerten, det er gratis, og foregår på ringstedsogn.dk/billetter

Pressefoto