Ingen længe skydes årets julehandel i gang med måske den største tilbudsfest, der er i løbet af året. Black Friday er nemlig lige om hjørnet, og hvis du gerne vil sikre dig nogle af de bedste deals og spare så mange penge som muligt, så er det med at spidse ørerne og læse med. Den digitale långiver KreditNU gør dig nemlig klar til årets helt store tilbudsfest, så du undgår at betale for meget for den samme vare.

Fra Black Friday til Black Week
I dag er det ikke længere kun om fredagen, der er super deals og store rabatter på menuen. Black Friday er nemlig blevet til Black Week. Og det vil altså sige, at du kan få rabatter i løbet af hele ugen, og du får dermed mere tid til at handle. Men med Black Week er der også brug for at tænke strategisk, for butikkerne starter naturligvis ikke med at servere dig de bedste deals mandag morgen. I stedet kan du forvente at tilbuddene stiger løbende i løbet af ugen – det bliver derfor nødvendigt at væbne sig med tålmodighed og have en smule is i maven, hvis du vil have de største rabatter.

Hvornår skal du slå til?
Et scenarie vi alle kender: Du har længe ønsket dig en fed vinterjakke, men du har altid syntes at prisen var lidt for pebret. Men nu kan du se, at den er på tilbud – hele 15 % kan du spare. Men giver det mening at slå til allerede nu? Der er ikke nogen tvivl om, at 15 % rabat stadig er en fin besparelse, men 15 % om mandagen kan sagtens være 25, 30 eller måske ligefrem 50 % om fredagen. Det kan derfor være en god ide at vente lidt, hvis du altså tør.

Alternativt kan du jo spille helt sikkert og slå til allerede mandag og sikre dig 15 % rabat på jakken. Og hvis samme jakke er på tilbud fredag med en endnu større rabat, kan du købe den samme jakke og sende den første retur. På den måde undgår du at miste et godt tilbud.

Kontant eller afdragsordning?
Det kan dog være en ret dyr løsning, hvis opsparingen ikke er stor, eller hvis du har mange andre indkøb på listen, du også gerne vil have med hjem. Her er muligheden typisk et forbrugslån igennem banken, et hurtigt kviklån eller en afdragsordning direkte igennem butikken. Det er dog ikke helt lige meget, hvilken løsning du benytter dig af.

Nyhedsmediet finans.dk, skriver blandt andet, at kviklån kan være dyrere end både banklån og afdragsordninger. Men med det nye ÅOP-loft er der kommet et loft på, hvor meget et lån må koste dig, og i dag er besparelsen derfor mindre. Du bør derfor kigge på lånets løbetid, og hvor meget du vil betale af hver måned.

Uanset hvilken løsning du vælger, er det altid en god ide, at du kigger på den samlede besparelse på dine indkøb. Er de væsentligt højere end omkostningerne til de forskellige finansieringsmuligheder, så kan det være en udmærket ide at finansiere din tilbudsfest. Du bør dog også altid tage højde for, om din fremtidige økonomi kan bære den månedlige ekstra omkostning.

I dag er det ikke længere kun om fredagen, der er super deals og store rabatter på menuen. Black Friday er nemlig blevet til Black Week. Og det vil altså sige, at du kan få rabatter i løbet af hele ugen, og du får dermed mere tid til at handle. Foto: ABW