Tag med Biblioteket i Pavillonen til børneteater med Louise Schouw Teater, der opfører forestillingen ”Den store nisseprøve” for børn fra 4-10 år og deres forældre. Det er lørdag den 21. november kl. 10.00-10.45.

Den store nisseprøve

Det bliver en hyggelig oplevelse for hele familien med masser af nissesjov og julehumør, når Louise Schouw Teater lægger vejen forbi Ringsted Bibliotek med juleteaterforestillingen ”Den store nisseprøve”.

I forestillingen skal de to nisser Nis og Nisse Sisse i skole. Det er nemlig sådan, at alle nisser hvert hundrede år skal til nisseprøve for at få lov til at beholde deres røde nissehuer. Hvis nisserne dumper i prøven, så må de i stedet bære den grønne nissehue. At blive nødt til at bære en grøn nissehue er enhver nisses største skræk. Nisse Sissi er en meget dygtig elev, mens Nis er en rigtig drillenisse, som dog får stor sympati hos børnene.

Kom og vær med, til en sjov, interaktiv og hyggelig juleforestilling proppet med skønne kendte julesange. Det er en god mulighed for rigtig at få varmet op til julen for børn i alderen 4 til 10 år og deres forældre eller nære voksne.

Tilmelding og billetter
Louise Schouw Teater spiller juleteaterforestillingen ”Den store nisseprøve” med Biblioteket i Pavillonen lørdag den 21. november kl. 10.00-10.45. Forestillingen er for børn fra 4-10 og deres forældre. Billetterne koster 65 kr. for voksne og 30 kr. for børn – eller 55 kr. for medlemmer af biblioteksklubben KULT. Billetter kan købes online via ringstedbib.dk.
Arrangementet afholdes inden for rammerne af sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forhold til coronavirus.

Foto: Louise Schouw Teater