Af Renè Lund Sørensen, kandidat til kommunalvalg 2021 for Konservative

Arbejdsløsheden i Ringsted Kommune har det seneste år været stigende, ikke mindst har Corona-krisen kostet mange arbejdspladser og så er situationen i mange virksomheder desværre sådan, at vi risikerer en endnu højere arbejdsløshed de kommende år.

Dem som har prøvet at blive fyret ved hvor svært det er når grundlaget for familiens liv og forpligtelser ændrer sig, og at en fyring kan have uoverskuelige konsekvenser i en ellers velfungerende familie.

Derfor er der behov for at skabe nye arbejdsplader hurtigst muligt, så vi kan begrænse den stigende arbejdsløshed.

Det Konservative Folkeparti har netop fremlagt sit finanslovsudspil som vil skabe 34.000 varige arbejdspladser, samtidig med, at vi gør samfundet 36 milliarder kroner rigere.

Veldrevne virksomheder der skaber gode arbejdspladser er afgørende for Ringsteds vækst og udvikling, derfor ønsker Konservative i Ringsted at erhvervslivet styrkes og på den korte bane kan vi hjælpe ved udbetaling af de sidste to ugers feriepenge, pengene skal ud og arbejde, ikke mindst til glæde for detailhandel og restauranter.

Vi skal gøre det økonomisk nemmere at drive virksomhed, derfor peger Konservative på, at en sænkning af aktiebeskatningen vil øge investeringslysten i virksomhederne og en nedsættelse af selskabsskatten skal styrke grundlaget for at drive, udvikle og få virksomhederne til vokse, så der kan ansættes nye medarbejdere.

Herudover skal der på landsplan skabes 2200 nye jobs og en forbedring af BNP med 2,5 milliarder ved at hæve topskattegrænsen til kr. 589.800, det skal ganske enkelt kunne betale sig at arbejde.

Finanslovsudspillet giver plads til forbedringer på mange andre områder, lad mig blot nævne, at for vores ældre vil en fordobling klippekortet betyde en markant øget mulighed for målrettet individuel hjælp til madlavning, rengøring, pleje eller netop det behov den ældre prioriterer som vigtigt for at få en god og værdig alderdom.
Der bliver også plads til 300 ekstra politibetjente, hvor konservative i Ringsted særligt vil arbejde for en genetablering af fast ud kørende politi på Ringsted politistation, et politi der skal kunne rykke ud med kort varsel og skabe tryghed i gadebilledet.

Der er i behov for en sikker borgerlig stemme der arbejder for at sikre nye arbejdspladser og en styrkelse af vores kernevelfærd der kan forbedre vores sundhedsvæsen og ældrepleje, derfor skal det økonomiske råderum gå til, at skabe arbejdspladser og styrke vores økonomi og det er det Konservatives finanslovsudspil garant for.

Pressefoto