Vinderen af Midt- og Vestsjællands Politis konkurrence om Sikker Samhandel 2020 blev Allindelille Friskole i Ringsted, som har produceret en film, der skal gøre andre unge opmærksom på, hvordan man kan handle sikkert på nettet.

Midt- og Vestsjællands Politi har tilbudt flere skoler i politikredsen at deltage i arbejdet med at lave en informativ video, der kan vise nogle af ting, man som ungt menneske skal være opmærksom på, når man vil handle med andre personer på nettet.

I alt blev der indsendt otte forskellige videoer, og førstepladsen gik til 8. klasse på Allindelille Friskole.

”Der har været mange sjove, skæve og vigtige bud på en video, der kunne formidle gode, forebyggende budskaber om sikker samhandel på nettet, men Allindelille Friskole lavede en video, der både i idé, udførsel og med politifaglige briller klart var den bedste,” fortæller politiassistent Lars Andersen fra Det Kriminalpræventive Sekretariat i Midt- og Vestsjællands Politi.

Hele 8. klasse får dermed en tur i biografen med popcorn og sodavand, og Midt- og Vestsjællands Politi har fået samtykke til at dele videoen her på hjemmesiden. Du kan se i videoen, hvilken af faldgruberne klassen har valgt at fokusere på at formidle.

Der skal lyde et stort tillykke til Allindelille Friskole for det flotte arbejde.

Se videoen her

Læs mere her

Foto: ABW