Traditionen med en storslået Julekoncert i Klostermarkskirken, hvor alle Musik & Kulturskolens kor og orkestre spiller julen ind, er i år blevet aflyst på grund at Coronarestriktionerne. Der ville simpelthen ikke være plads til de mange besøgende der plejer at komme denne populære koncert op til jul.

I stedet laver Musik & Kulturskolen deres egen virtuelle Julekalender, hvor alle bands/orkestre/kor og hold optager en lille julehilsen, der efterfølgende kan opleves på nettet.
Et hold af lærere står for at optage og klippe de mange indslag der kan opleves kl. 17.45 de første 24 dage i december. Anne Lindahl, der underviser i kor og klaver, har påtaget sig den store vigtige rolle som studievært, hvor hun hver dag vil introduceret det aktuelle videoklip.

Der bliver optagelser 2 dage på Springbrættet og en dag i Klostermarkskirken. Produktionsplanen tager naturligvis højde for alle Covid-19-restriktioner.

Alle Musik & Kulturskolens tilbud bliver præsenteret i Julekalenderen, så ud over musik kommer der Ballet, Billedkunst, Drama og meget andet godt. Sideløbende med Julekalenderen der også på at lave en Julequiz der køre parallelt med billede og lyd på skærmen, så der kommer noget aktivitet på Musik & Kulturskolens Facebookside.

Der bliver adgang til Julekalenderen på Ringsted Musik & Kulturskoles Youtube kanal, samt via Facebook.