Nu er det snart jul igen, og derfor åbner Birkegårdens Haver for en eventyrlig verden!

Her er julehygge for hele familien, store som små, unge som gamle. Hele herligheden starter fredag d. 27. november og fortsætter de 4 adventsweekender, hvor der er åbent både fredag, lørdag og søndag kl. 14-19.

I år har vi sørget for, at der er mange flere julelys, endnu mere julehygge og masser af plads, så familieaktiviteter og juleshopping kan foregå i trygge og forsvarlige rammer.

Eventyrlig jul og lille julemarked
I år har vi valgt at invitere til jul i Birkegårdens Haver trods Corona. Det gør vi fordi vi ved, at julen har en exceptionel stor betydning i en ellers mørk og kold tid. Og vi gør det fordi, vi har masser af plads og forberedt os godt, så vi kan overholde de restriktioner, der er sat, fortæller indehaver Merry Sørensen.

Vi har investeret i et bookingsystem, så vi kan overvåge antallet af gæster. Vi har begrænset antallet af juleboder i vores Julelade. Vi har lavet Juleladen ensrettet og sat boderne, så gæsterne ikke krydser hinanden, og desuden har vi placeret dem med god plads imellem. Alle skal bære mundbind eller visir i Juleladen, Julebutikken og Julecaféen – alt sammen for at sikre, at vores gæster får en dejlig juleoplevelse i trygge omgivelser. Og I kan godt glæde jer, vi har endnu flere lys i år og større område med julelys, afslutter Merry.

Julen findes i den gamle lade
Når I kommer ind i Juleladen, dufter der af brændte mandler. Her er et lille hyggeligt udvalg af alsidige boder – med god afstand i mellem. I Juleladen sælger vi gløgg og æbleskiver og i midten står et stort juletræ i al sin pragt. Udenfor Juleladen er der også enkelte boder.

Julen er børnenes fest
Vi vil gerne sørge for, at børnene får en dejlig oplevelse, og derfor har vi de flest af vores traditions tro børneaktiviteter – Lykke-Jul, Sløjfe-jagt, Juleskattejagt og æselridning. Og selvom vi ikke kan danse om juletræet i år på grund af forsamlingsforbud og afstandskrav, skal børnene selvfølgelig have slikposer, og dem sidder julemanden klar med i “Børneteltet”. Vi har lejet et telt med varme, hvor vi har børneaktiviteter, da der ikke er plads til os i Juleladen pga. diverse restriktioner, fortæller Anett Sander, som står for børneaktiviteterne.

Julecafé, Julebutik og juletræer
Der dufter krydret og sødt i caféen, hvor der kan nydes gløgg, æbleskiver og diverse varmt og koldt julemad. Det glitrer og glimter i Julebutikken, som er fyldt med masser af julevarer og gaveartikler for både børn og voksne. Rundt om i Haverne lyser hele 55 store flotte juletræer op og venter på, at vi får begyndt julen i Birkegårdens Haver.

Black Friday den 27/11
Første åbningsdag er Black Friday, hvor vi har 15% rabat i butikken på alt, også de helt nyindkøbte varer.

Åbningstider: Fredag, lørdag og søndag den 27-29/11, den 4-6/12, den 11-13/12 og den 18-20/12 fra kl. 14-19.

Læs mere om Eventyrlig Jul og Julemarked i Birkegårdens Haver på www.eventyrlig-jul.dk

Pressefoto