Musikforeningen Roxy holder koncert med Bo Evers Band fredag og med Julie Berthelsen søndag.

Restriktioner, forsamlingsforbud og mundbind – der er rigeligt med forhindringer for en normal hverdag at blive irriteret over. Derfor er der mere end nogensinde brug for lyspunkterne. Ét af dem er, at det trods alt kan lade sig gøre at opleve levende musik.

’Udøverne, kulturlivet og byen har behov for, at vi holder gang i den levende musik, der giver os mulighed gode oplevelser. Derfor har vi – de svære betingelser til trods – genoptaget koncerterne med to af slagsen i den kommende weekend’, siger formanden for Musikforeningen Roxy, Søren-Mikael Hansen.

Fredag kl. 20 er det Bo Evers Band og søndag kl. 16 Julie Berthelsen, der giver koncert på Springbrættet, koncertsalen ved Ringsted Musikskole på kasernegrunden.

Formanden lægger ikke skjul på, at den frivillige forening spænder buen til det yderste ved at hyre to topnavne fra den danske musikscene under vanskelige betingelser. Restriktionerne betyder, at publikum maksimalt må være på 65 personer siddende med front mod scenen.

’Derfor skal noget nær alle billetter gerne være solgt, når koncerterne begynder. Vi er en frivillig forening uden støtte fra nogen kant, så vi er afhængige af, at musikglade mennesker i Ringsted bakker os op ved at købe billetter til gode oplevelser’, siger Søren-Mikael Hansen og forstår, at corona-situationen kan rejse skepsis i forhold til at gå til koncert.

’Men vi forsikrer, at alle regler bliver overholdt, så det er trygt at gå til koncert på Springbrættet’, tilføjer han.

Bo Evers Band er et sprudlende festfyrværkeri af musikalske udtryk, der spænder fra visesang over soul og pop til en flirt med punk, så det kan kun blive underholdende. ’Fred’ og ’Barry White’ er blandt de største hits.

Julie Berthelsen kommer i en eksklusiv duo-opsætning med Dennis Flacheberg som guitarist. Gennem en samtale mellem de to bliver publikum taget med på en rejse gennem nogle af Julie Berthelsens egne største hits og andre numre, der har haft stor betydning for hende.

Billetter til begge koncerter kan købes på yourticket.dk.

 

Pressefoto
Pressefoto