Carsten Bang har aldrig haft en plan, et mål eller noget andet at stræbe efter. Alligevel står han her, med en glorværdig karriere som en af branchens allertungeste drenge, klar med onemanshow nr. 6. Glæd dig til at opleve PUNK! i Ringsted Kongrescenter den 17. september 2021.

Bestil billetter nu.

Punk stammer fra Storbritannien, og betegner oprindeligt træ der er rådnet pga. svamp. I midten af 70’erne opstod en ny musikgenre ved samme navn. For mange blev punk en livsstil, og nøgleordene var rå attitude, foragt for pænhed og det etablerede borgerskab.

Lighederne mellem en klassisk punker og Carsten Bang er forsvindende små. Der var måske nok nogle vilde episoder, da Carsten var ung i Kjellerup, men han var aldrig rigtigt tæt på at blive punker. I stedet snublede han over en pæn uddannelse som civiløkonom.

Carsten Bang er mange ting, men er punk én af dem? Graver man lidt dybere, viser der sig at være tre ligheder. Bang har været en del af den danske comedyscene helt fra dens spæde start, nærmere bestemt siden 1991. Nu står han her, knap 30 år senere, med en imponerende karriere og et kæmpe bagkatalog. Han har blandt andet fem vellykkede onemanshows, en karriere som radiovært og en lang række tv-programmer i rygsækken. Bang kan med rette kalde sig en af sværvægterne i dansk stand-up, trods han aldrig rigtigt har haft et mål eller noget bestemt han ville opnå. Med andre ord: Én ”hey ho, let’s go!”-mentalitet