Da en af deres kolleger har valgt at gå på pension, søger de en konsulent, der både kan løse klassiske HR-opgaver og mere generalistprægede opgaver for direktionen. Du bliver en del af Ringsted Kommunes HR-team, som består af fem medarbejdere med forskellige faglige kompetencer inden for HR, arbejdsmiljø, ledelse, kompetenceudvikling, coaching med videre. Til daglig vil du referere direkte til stabschefen for HR, Løn og Politisk Service.

Hvad er opgaven?
Der er tale om en spændende og alsidig stilling tæt på kommunens øverste ledelse. I HR teamet arbejder de målrettet med at understøtte, at kommunens omkring 130 ledere og ca. 3000 medarbejdere har de bedst mulige forudsætninger for løse deres kerneopgave. Det betyder, at man kontinuerligt arbejder på at styrke ledere og MED udvalg i deres arbejde med rekruttering og udvikling af den enkelte medarbejder. Endvidere arbejder man med udvikling og understøttelse af både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø på den enkelte arbejdsplads.

Nogle af de opgaver du vil komme til at løse er at:

Styrke kommunens generelle rekrutteringsindsats i forhold til at tiltrække ansøgere, styrke udvælgelsesmetoder, sikre smidige arbejdsgange omkring rekruttering m.v.
Være tovholder og indgå i forskellige projekter og opgaver vedrørende alt fra kompetenceudvikling, lederudvikling, APV-processer, trivsels- og samarbejdsprocesser samt øvrige organisatoriske eller ledelsesmæssige opgaver fra henholdsvis direktionen og Hoved MED Udvalget
Planlægge og afvikle seminarer, temadage, kurser m.v.

De har fokus på at anvende teamets ressourcer bedst muligt, så deres indsats giver den bedst mulige i effekt. Det betyder blandt andet, at man løbende arbejder med at teste og anvende forskellige digitale løsninger til at understøtte indsatserne. De er derfor på udkig efter en ny kollega, der har forudsætninger og interesse for at videreudvikle dette arbejde. Da en række af deres projekter/opgaver skal drøftes i Hoved MED Udvalg, Koncernledelse, direktion, Økonomiudvalg og Byråd, vil en del af dit arbejde bestå i at udarbejde sagsfremstillinger og oplæg.

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 10. januar 2021)

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk