En julehilsen fra Added Value Communication:

“OK vi har fået nogle ret deprimerende budskaber fra regeringen op til den forestående højtid. Det er svært for mange virksomheder og organisationer i denne tid. For mange har det været vanskeligt siden foråret,” skriver Christian Pedersen.

“Men det må ikke skygge over julens glade budskab, og hvorfor vi holder jul. Her i bureauet glæder alle (!) medarbejdere sig til julen og den fredfyldte tid, der venter.”

“I de fleste virksomheder er online-møder og arbejde hjemmefra blevet en integreret del af medarbejdernes hverdag. Mon ikke denne form for aktivitet vil fortsætte, når krisen engang er overstået? For hold da op, hvor kan man spare meget tid ved at holde et halvtimes-møde online. Og det er mindst ligeså effektivt som et fysisk møde,” tilføjer Christian, der har haft et fornuftigt år med Added Value trods krisen.

“Aftalte opgaver blev aflyst eller skubbet ud i fremtiden. Ringsted Festival, som jeg har været pressechef i de seneste mange år, blev aflyst sammen med sommerens andre musikfestivaler. Men efter sommerferien har der været en god strøm af opgaver inden for PR, sociale medier, content til hjemmesider, produktion og udsendelse af nyhedsbreve samt udarbejdelse af journalistiske artikler og produktion af videoer, der i de senere år er kommet en stigende efterspørgsel på.”

Må alle opleve et bedre 2021, end vi har oplevet i 2020!

Glædelig jul. Foto: ABW