Ældre, omsorg, sundhed og en stærk økonomi. Det er nogle af de ting, som Pia Thøgersen brænder for, hvorfor hun tirsdag den 1. december offentliggør sit kandidatur for Det Konservative Folkeparti til kommunalvalget næste år. Pia har tidligere siddet i byrådet for Konservative i den nu nedlagte Høng Kommune og ønsker nu at søge opstilling til byrådet i Ringsted.

Om sit kandidatur udtaler Pia Thøgersen:

“Jeg brænder for at skabe en kommune, hvor der er mere plads til familien, og hvor der gives kærlig omsorg for borgere i alle aldre. Jeg er klar til ud fra de konservative værdier at bruge min livserfaring og min sunde fornuft i det at drive en virksomhed som Ringsted Kommune. Vi skal investere i vores kernevelfærd, og pengene skal væk fra rådhuset og ud til borgerne. Jeg synes, det er rigtig godt, alt det Konservatives to byrådsmedlemmer Andreas Karlsen og Tina-Mia gør for vores kommune. Der er frisk energi, nytænkning, resultater og store ambitioner for Ringsted Kommune. Jeg er eksempelvis glad for, at vi Konservative som det seneste har foreslået, at vi får et friplejehjem til Ringsted i stedet for at bygge endnu et kommunalt plejehjem.

Jeg har selv været forstander for et plejehjem i privat regi, der havde overenskomst på driften med en kommune. Det sparer kommunen for anlægsudgifter og giver borgerne i kommunen mulighed for at kunne vælge mellem de tilbud, der er i lokalområdet.“

Om kandidaturet udtaler gruppeformand og borgmesterkandidat Andreas Karlsen:

“Pia har en stor faglighed og mange års erfaring inden for ældre- og sundhedsområdet. Samtidig har Pia en borgerlig tilgang til tingene. Pengene skal tjenes, før de kan bruges, ikke alt bliver bedre af, at det foregår i det offentlige, og et sundt erhvervsliv er forudsætningen for et sundt velfærdssamfund. Det Konservative Folkeparti byder stort velkommen til Pia på kandidatholdet til kommunalvalget næste år! Jeg glæder mig til at føre valgkamp med hende”

Byrådsmedlem og byrådskandidat Tina-Mia Eriksen, Byrådskandidat Pia Thøgersen, Gruppeformand og borgmesterkandidat Andreas Karlsen. Pressefoto.

Om Pia

Uddannelse
– Uddannet sygeplejerske
– Internationalt certificeret coach
– Lederuddannelse i strategi og vækst
– Projektlederuddannelse
– Mini-MBA

CV
– Leder i Høng Kommune.
– Leder i Slagelse Kommune.
– Direktør på Diakonissestiftelsen for rekreationshjemmet Vedbygaard
– Direktør på Sankt Lukas Stiftelsen for plejecentret Lindely
– Udviklingskonsulent i Progressor.
– Operationssygeplejerske på Ringsted Sygehus.

Foreningsarbejde
– Kommunalbestyrelsesmedlem i Høng Kommune
– Formand for skole- og kulturudvalget
– Menighedsrådsmedlem og menighedsrådsformand
– Bestyrelsesmedlem på Sorø Privatskole

Bopæl og privat
– Gift med landmand Carl Thøgersen gennem mere end 34 år.
– Bor sammen på Adamshøj Gods, som vi har ejet i 15 år.

– Vi har 3 voksne børn, som er alle er gift. Den ene er læge, den anden jurist og den tredje er uddannet i statskundskab og har lavet tænketanken Frey.
– Jeg har 5 vidunderlige børnebørn og snart 6. Det ældste barnebarn er 4 år.