På grund af restriktioner i forbindelse med corona måtte Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning aflyse et borgermøde om planerne for Roskildevej. Fra fredag den 11. december og tre uger frem kan borgere se digitale præsentationer af projektet og komme med kommentarer og spørgsmål.

Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning skal i gang med at skybrudssikre boliger langs Roskildevej, lave separatkloakering og trafiksanere vejen. Et planlagt borgermøde om projektet den 28. oktober blev aflyst på grund af restriktioner i forbindelse med corona.

I en periode på godt tre uger åbner Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning for kommentarer og spørgsmål, der kan sendes via mail. Samtidig vil der på www.ringsted.dk/roskildevej og på www.ringstedforsyning.dk være korte videoer og andet præsentationsmateriale, som er tilgængeligt for naboer og andre interesserede.

I materialet kan man se, hvad projektet indeholder af forskellige tiltag inden for projektets fire hovedpunkter: Separatkloakering, Klimatilpasning, Trafiksanering og Byrumsforskønnelse.

Har du efterfølgende spørgsmål eller kommentarer til videoer og tegninger, kan du i samme tidsrum, fra den 11. december til den 3. januar, fremsende dine spørgsmål til projektets mailadresse Roskildevej@ringsted.dk.

Alle henvendelser vil efterfølgende blive besvaret af fagfolk fra projektteamet. Kommentarer og spørgsmål vil også indgå i det videre arbejde.

 

Foto: ABW