Mangler du en god bog, et brætspil eller måske en film, er der hjælp at hente på Ringsted Bibliotek. Selv om du ikke kan bruge biblioteket som du plejer, så kan du stadig få de materialer fra bibliotekets samling, som du ønsker dig. Du kan to gange om ugen afhente reserveringer og aflevere materialer. Og denne begrænsede åbning er godt besøgt.

En løsning, der giver mening
Ringsted Kommune er underlagt regeringens restriktioner, men selvom du ikke kan bruge Ringsted Biblioteket sådan som du plejer, så kan du stadig afhente dine reserveringer og aflevere materialer. Og det er der rigtig mange som benytter sig af.

”Der er mange, som bruger vores tilbud. Vi er så heldige i Ringsted, at vi har kunnet lave en specialindretning af biblioteket, hvor du på en sikker måde kan hente de materialer, som du ønsker dig. Du får besked, når dine reserverede materialer er klar til afhentning, og så kan du på sikker vis hente det på biblioteket. Det er en let og sikker løsning, der giver mening for brugerne, men som også giver mening i forhold til at overholde regeringens skærpede tiltag, om at vi begrænser social kontakt”, fortæller biblioteks- og borgerservicechef Anders Clausen.

Ringsted Biblioteket holder åbent mandag og torsdag, begge dage fra kl. 11.00-17.00. I åbningstiden kan du aflevere og afhente reserverede materialer. Du kan reserverer bøger og andre materialer på bibliotekets hjemmeside ringstedbib.dk eller via biblioteksappen.

Digitale tilbud til alle
Husk, at du også kan benytte bibliotekets mange digitale tilbud, som fx eReolen, Filmstriben eller Press Reader med adgang til aviser og tidskrifter over hele verden. Der er allerede mange, der læser vores e-bøger og ser film på Filmstriben, og under corona har der været en stor stigning i brugen af de digitale tilbud.

Pressefoto